Howe, Steve

Stephen James Howe se narodil 8. dubna 1947 v Holloway v severním Londýně. Nejvíce proslul díky svému účinkování ve skupině Yes, kde v roce 1971 nahradil Petera Bankse a kde, kromě „pauzy“ od 80. do poloviny 90. let působí dodnes. Byl též členem skupin The Syndicats, Bodast, Tomorrow, Asia (1981-83 a 1991 až do současnosti) a GTR (1984-87). Spolupracoval na nahrávkách mnoha předních interpretů (Lou Reed, Queen a mnoho dalších), jeho příspěvky se objevily na řadě kompilačních alb („Guitar Speak“ z r.1988, „Tales From Yesterdays“, Yes- tribute Magna Carta z r.1995 s Annie Haslam) a v neposlední řadě zrealizoval i pěknou řádku sólových alb.
To první, „Beginnings“, vydává v r.1975. Na albu se podílejí i jeho kolegové z Yes-... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Howe, 1975 Howe, Steve - Beginnings
hodnocení/rating Howe, Steve - Beginnings
1/2
recenze/hodnocení
Howe, 1979 Howe, Steve - The Steve Howe Album
hodnocení/rating Howe, Steve - The Steve Howe Album
0/0
recenze/hodnocení
Howe, 1991 Howe, Steve - Turbulence
hodnocení/rating Howe, Steve - Turbulence
0/0
recenze/hodnocení
Howe, 1993 Howe, Steve - The Grand Scheme Of Things
hodnocení/rating Howe, Steve - The Grand Scheme Of Things
0/0
recenze/hodnocení
Howe, 1994 Howe, Steve - Not Necessarily Acoustic
hodnocení/rating Howe, Steve - Not Necessarily Acoustic
0/0
recenze/hodnocení
Howe, 1996 Howe, Steve - Homebrew
hodnocení/rating Howe, Steve - Homebrew
0/0
recenze/hodnocení
Howe, 1998 Howe, Steve - Quantum Guitar
hodnocení/rating Howe, Steve - Quantum Guitar
0/0
recenze/hodnocení
Howe, 1999 Howe, Steve - Portraits Of Bob Dylan
hodnocení/rating Howe, Steve - Portraits Of Bob Dylan
0/0
recenze/hodnocení
Howe, 1999 Howe, Steve - Pulling Strings
hodnocení/rating Howe, Steve - Pulling Strings
0/0
recenze/hodnocení
Howe, 2000 Howe, Steve - Homebrew 2
hodnocení/rating Howe, Steve - Homebrew 2
0/0
recenze/hodnocení
Howe, 2001 Howe, Steve - Natural Timbre
hodnocení/rating Howe, Steve - Natural Timbre
0/0
recenze/hodnocení
Howe, 2002 Howe, Steve - Skyline
hodnocení/rating Howe, Steve - Skyline
0/0
recenze/hodnocení
Howe, 2003 Howe, Steve - Elements
hodnocení/rating Howe, Steve - Elements
0/0
recenze/hodnocení
Howe, 2005 Howe, Steve - Spectrum
hodnocení/rating Howe, Steve - Spectrum
1/1
recenze/hodnocení
Howe, 2011 Howe, Steve - Time
hodnocení/rating Howe, Steve - Time
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000