Hot Tuna

Americká skupina orientujúca sa na blues, známa ako bočný projekt muzikantov Casadyho a Kaukonena z Jefferson Airplane, pôsobila v 70. rokoch a pôsobí dodnes. Jej bohatú diskografiu ovládajú koncertné nahrávky, ktorých je viac ako štúdiových, čo je pomerne vzácne.

Pôvodne šlo o občasnú kapelu dua Jack Casady (basa) a Jorma Kaukonen (gitara, spev), ktorá predskakovala Jefferson Airplane s materiálom pozostávajúcim z tradičného blues a country blues. Prvý album Hot Tuna z roku 1970 je logicky koncertným a duu vypomáha harmonikár Will Scarlett. Na jeseň roku 1970 sa však kapela totálne osamostatnila, pričom do zostavy pribudol huslista Papa John Creach (narukoval tiež do Jefferson Airplane) a za bicie usadol Sammy Piazza. Aj album First... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Hot 1970 Hot Tuna - Hot Tuna
hodnocení/rating Hot Tuna - Hot Tuna
0/0
recenze/hodnocení
Hot 1971 Hot Tuna - First pull up then pull down
hodnocení/rating Hot Tuna - First pull up then pull down
0/0
recenze/hodnocení
Hot 1972 Hot Tuna - Burgers
hodnocení/rating Hot Tuna - Burgers
0/0
recenze/hodnocení
Hot 1973 Hot Tuna - The phosphorescent rat
hodnocení/rating Hot Tuna - The phosphorescent rat
0/0
recenze/hodnocení
Hot 1975 Hot Tuna - America’s choice
hodnocení/rating Hot Tuna - America’s choice
0/1
recenze/hodnocení
Hot 1975 Hot Tuna - Yellow fever
hodnocení/rating Hot Tuna - Yellow fever
0/0
recenze/hodnocení
Hot 1976 Hot Tuna - Hoppkorv
hodnocení/rating Hot Tuna - Hoppkorv
0/0
recenze/hodnocení
Hot 1978 Hot Tuna - Double dose
hodnocení/rating Hot Tuna - Double dose
0/0
recenze/hodnocení
Hot 1984 Hot Tuna - Splashdown
hodnocení/rating Hot Tuna - Splashdown
0/0
recenze/hodnocení
Hot 1985 Hot Tuna - Historic live Tuna
hodnocení/rating Hot Tuna - Historic live Tuna
0/0
recenze/hodnocení
Hot 1990 Hot Tuna - Pair a dice found
hodnocení/rating Hot Tuna - Pair a dice found
0/0
recenze/hodnocení
Hot 1992 Hot Tuna - Live at Sweetwater
hodnocení/rating Hot Tuna - Live at Sweetwater
0/0
recenze/hodnocení
Hot 1993 Hot Tuna - Live at Sweetwater two
hodnocení/rating Hot Tuna - Live at Sweetwater two
0/0
recenze/hodnocení
Hot 1996 Hot Tuna - Classic Hot Tuna acoustic
hodnocení/rating Hot Tuna - Classic Hot Tuna acoustic
0/0
recenze/hodnocení
Hot 1996 Hot Tuna - Classic Hot Tuna electric
hodnocení/rating Hot Tuna - Classic Hot Tuna electric
0/0
recenze/hodnocení
Hot 1997 Hot Tuna - Splashdown two
hodnocení/rating Hot Tuna - Splashdown two
0/0
recenze/hodnocení
Hot 1997 Hot Tuna - Live in Japan
hodnocení/rating Hot Tuna - Live in Japan
0/0
recenze/hodnocení
Hot 1998 Hot Tuna - The best of
hodnocení/rating Hot Tuna - The best of
1/1
recenze/hodnocení
Hot 1999 Hot Tuna - And furthurmore…
hodnocení/rating Hot Tuna - And furthurmore…
0/0
recenze/hodnocení
Hot 2011 Hot Tuna - Steady as she goes
hodnocení/rating Hot Tuna - Steady as she goes
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000