Hostsonaten

Skupinu Hostsonaten založil hráč na baskytaru a člen další italské progrockové kapely Finisterre, Fabio Zuffanti a její název si vypůjčil od jednoho slavného filmu režiséra Ingmara Bergmana..
Hostsonaten představují Fabiovu nejhlubší lásku k progresivnímu rocku, jazzu, folku a etnické hudbě.

Skupina doposud vydala sedm studiových alb...
Mezi nejambicióznější díla téhle kapely lze zařadit koncepční tetralogii tvořenou alby Springsong, Winterthrough, Autumn Symphony a Summereve.

Petr87

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Hostsonaten 1997 Hostsonaten - Hostsonaten
hodnocení/rating Hostsonaten - Hostsonaten
0/2
recenze/hodnocení
Hostsonaten 1998 Hostsonaten - Mirrorgames
hodnocení/rating Hostsonaten - Mirrorgames
0/1
recenze/hodnocení
Hostsonaten 2002 Hostsonaten - Springsong
hodnocení/rating Hostsonaten - Springsong
0/1
recenze/hodnocení
Hostsonaten 2008 Hostsonaten - Winterthrough
hodnocení/rating Hostsonaten - Winterthrough
1/2
recenze/hodnocení
Hostsonaten 2009 Hostsonaten - Autumn Symphony
hodnocení/rating Hostsonaten - Autumn Symphony
0/1
recenze/hodnocení
Hostsonaten 2011 Hostsonaten - Summereve
hodnocení/rating Hostsonaten - Summereve
0/1
recenze/hodnocení
Hostsonaten 2012 Hostsonaten - The Rime Of The Ancient Mariner - Chapter One
hodnocení/rating Hostsonaten - The Rime Of The Ancient Mariner - Chapter One
1/1
recenze/hodnocení
Hostsonaten 2016 Hostsonaten - Symphony N. 1: Cupid & Psyche
hodnocení/rating Hostsonaten - Symphony N. 1: Cupid & Psyche
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000