Horisont

Nemohu si pomoct, ale tato parta pěti lidí ze Švédska mi připomíná zlaté časy Hard Rocku, kdy se kytara připojovala k lampovému zesilovači namísto do vstupu zvukové karty v počítači. Chlapci se dali dohromady v roce 2006 ve švédském městě Gothenburg a podle nahrávací společnosti Metal Blade Records byli dokonce jednou z prvních evropských undergroundových skupin řadící se k nové vlně rocku; dnes bychom tuto vlnu mohli nazvat třeba Retro Rock a přiřadit k ní společně s kapelou Horisont i známější Blues Pills či Rival Sons. Členy jsou Axel Söderberg, frontman a zpěvák s mírně vyšším hlasem na tento druh hudby, ale perfektně to tam sedí. Dva kytaristé Charlie Van Loo a Kristofer Möller. Za basou duní Magnus Delborg a za soupravou bije... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Horisont 2009 Horisont - Två Sidor Av Horisonten
hodnocení/rating Horisont - Två Sidor Av Horisonten
1/3
recenze/hodnocení
Horisont 2012 Horisont - Second Assault
hodnocení/rating Horisont - Second Assault
0/0
recenze/hodnocení
Horisont 2013 Horisont - Time Warriors
hodnocení/rating Horisont - Time Warriors
1/1
recenze/hodnocení
Horisont 2015 Horisont - Odyssey
hodnocení/rating Horisont - Odyssey
1/1
recenze/hodnocení
Horisont 2017 Horisont - About Time
hodnocení/rating Horisont - About Time
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000