Hollies, The

The Hollies jsou jednou z nejúspěšnějších britských skupin 60. a počátku 70. let. Měli nepřetržitou řadu 25 hitových singlů a vedle Beatles a Rolling Stones je to nejúspěšnější beatová skupina té éry.
Mezi jejich klasické hity patří písně jako Just One Look, Bus Stop, Sorry Suzanne nebo He Ain't Heavy, He's My Brother. The Hollies jsou dodnes aktivní kapelou, i když z původních členů zde hrají pouze dva, kytarista a zpěvák Tony Hicks a bubeník Bobby Elliott.

Vznik a první hity

Skupina The Hollies pochází z britského Manchesteru, její jádro tvořili zpěváci a kytaristé Graham Nash a Allan Clarke. Ostatní členové se střídali, dokud se neustálila sestava, kde Nashe a... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Hollies, 1964 Hollies, The - Stay With The Hollies
hodnocení/rating Hollies, The - Stay With The Hollies
0/0
recenze/hodnocení
Hollies, 1964 Hollies, The - In The Hollies Style
hodnocení/rating Hollies, The - In The Hollies Style
0/0
recenze/hodnocení
Hollies, 1965 Hollies, The - Hollies
hodnocení/rating Hollies, The - Hollies
0/0
recenze/hodnocení
Hollies, 1966 Hollies, The - Would You Believe
hodnocení/rating Hollies, The - Would You Believe
0/0
recenze/hodnocení
Hollies, 1966 Hollies, The - For Certain Because
hodnocení/rating Hollies, The - For Certain Because
0/0
recenze/hodnocení
Hollies, 1967 Hollies, The - Evolution
hodnocení/rating Hollies, The - Evolution
0/0
recenze/hodnocení
Hollies, 1967 Hollies, The - Butterfly
hodnocení/rating Hollies, The - Butterfly
1/1
recenze/hodnocení
Hollies, 1969 Hollies, The - Hollies Sing Dylan
hodnocení/rating Hollies, The - Hollies Sing Dylan
0/0
recenze/hodnocení
Hollies, 1969 Hollies, The - Hollies Sing Hollies
hodnocení/rating Hollies, The - Hollies Sing Hollies
0/0
recenze/hodnocení
Hollies, 1970 Hollies, The - Confessions Of The Mind
hodnocení/rating Hollies, The - Confessions Of The Mind
0/0
recenze/hodnocení
Hollies, 1971 Hollies, The - Distant Light
hodnocení/rating Hollies, The - Distant Light
0/0
recenze/hodnocení
Hollies, 1972 Hollies, The - Romany
hodnocení/rating Hollies, The - Romany
0/0
recenze/hodnocení
Hollies, 1974 Hollies, The - Hollies
hodnocení/rating Hollies, The - Hollies
0/0
recenze/hodnocení
Hollies, 1975 Hollies, The - Another Night
hodnocení/rating Hollies, The - Another Night
0/0
recenze/hodnocení
Hollies, 1976 Hollies, The - Write On
hodnocení/rating Hollies, The - Write On
0/0
recenze/hodnocení
Hollies, 1976 Hollies, The - Russian Roulette
hodnocení/rating Hollies, The - Russian Roulette
0/0
recenze/hodnocení
Hollies, 1978 Hollies, The - A Crazy Steal
hodnocení/rating Hollies, The - A Crazy Steal
0/0
recenze/hodnocení
Hollies, 1980 Hollies, The - Buddy Holly
hodnocení/rating Hollies, The - Buddy Holly
0/0
recenze/hodnocení
Hollies, 1983 Hollies, The - What Goes Around
hodnocení/rating Hollies, The - What Goes Around
0/0
recenze/hodnocení
Hollies, 2006 Hollies, The - Staying Power
hodnocení/rating Hollies, The - Staying Power
0/0
recenze/hodnocení
Hollies, 2009 Hollies, The - Then, Now, Always
hodnocení/rating Hollies, The - Then, Now, Always
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000