Hiromi

Hiromi Uehara (nar. 1979) je jazzová klaviristka pochádzajúca z Japonska. Je známa svojou vysoko technickou hrou na klávesoch a klavíri. Vo svojej hudbe mieša žánre ako jazz, fusion, klasickú hudbu alebo aj progresívny rock. Niekoľko rokov s ňou hrával aj slovenský bubeník Martin Valihora.

Diskografia Hiromi si udržiava vysokú kvalitu po technickej a aj výrazovej stránke. V podstate už patrí medzi jazz/fusion elitu a jej projekty, albumy a živé koncerty sú skvelým zážitkom pre poslucháčov.

V roku 2009 jej vyšiel spoločný album so samotným Chickom Coreom, ktorý dostal názov Chick & Hiromi Duet. Aj Stanley Clarke si pozval Hiromi na svoj albumový projekt The Stanley Clarke Trio. Veľmi zaujímavý je počin Hiromi The Trio... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Hiromi 2003 Hiromi - Another Mind
hodnocení/rating Hiromi - Another Mind
0/1
recenze/hodnocení
Hiromi 2004 Hiromi - Brain
hodnocení/rating Hiromi - Brain
0/1
recenze/hodnocení
Hiromi 2006 Hiromi - Spiral
hodnocení/rating Hiromi - Spiral
0/1
recenze/hodnocení
Hiromi 2007 Hiromi - Hiromi's Sonicbloom - Time Control
hodnocení/rating Hiromi - Hiromi's Sonicbloom - Time Control
1/3
recenze/hodnocení
Hiromi 2008 Hiromi - Hiromi's Sonicbloom - Beyond Standard
hodnocení/rating Hiromi - Hiromi's Sonicbloom - Beyond Standard
1/2
recenze/hodnocení
Hiromi 2010 Hiromi - Place To Be
hodnocení/rating Hiromi - Place To Be
0/0
recenze/hodnocení
Hiromi 2011 Hiromi - The Trio Project - Voice
hodnocení/rating Hiromi - The Trio Project - Voice
1/1
recenze/hodnocení
Hiromi 2012 Hiromi - The Trio Project - Move
hodnocení/rating Hiromi - The Trio Project - Move
1/2
recenze/hodnocení
Hiromi 2014 Hiromi - The Trio Project - Alive
hodnocení/rating Hiromi - The Trio Project - Alive
1/2
recenze/hodnocení
Hiromi 2016 Hiromi - The Trio Project - Spark
hodnocení/rating Hiromi - The Trio Project - Spark
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000