Hillage, Steve

Steve Hillage (1951) - kytarista, zpěvák a skladatel už koncem šedesátých let působil v různých avantgardních skupinách, ale zprvu se nemohl prosadit. Studoval sociologii, politologii, ale přitahoval jej i orientální mysticismus, esoterika a hledal nové nekomerční formy sebevyjádření. Spolupracoval s avantgardním hudebníkem Kevinem Ayersem, ale také s progresivní kosmopolitní skupinou Gong, se kterou natočil několik pozoruhodných alb. V r. 1975 natočil první sólové album Fish Rising , které vzbudilo pozornost progresivně orientované veřejnosti. Můj intenzivnější zájem ovšem vzbudilo album následující, pojmenované L.

Petr Gratias 05/2011

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Hillage, 1975 Hillage, Steve - Fish Rising
hodnocení/rating Hillage, Steve - Fish Rising
0/0
recenze/hodnocení
Hillage, 1976 Hillage, Steve - L
hodnocení/rating Hillage, Steve - L
2/2
recenze/hodnocení
Hillage, 1977 Hillage, Steve - Motivation Radio
hodnocení/rating Hillage, Steve - Motivation Radio
1/1
recenze/hodnocení
Hillage, 1978 Hillage, Steve - Green
hodnocení/rating Hillage, Steve - Green
0/0
recenze/hodnocení
Hillage, 1979 Hillage, Steve - Rainbow Dome Music
hodnocení/rating Hillage, Steve - Rainbow Dome Music
0/0
recenze/hodnocení
Hillage, 1979 Hillage, Steve - Open
hodnocení/rating Hillage, Steve - Open
0/0
recenze/hodnocení
Hillage, 1979 Hillage, Steve - Live Herald
hodnocení/rating Hillage, Steve - Live Herald
0/0
recenze/hodnocení
Hillage, 1983 Hillage, Steve - For To Next
hodnocení/rating Hillage, Steve - For To Next
0/0
recenze/hodnocení
Hillage, 1992 Hillage, Steve - BBC Radio One Live
hodnocení/rating Hillage, Steve - BBC Radio One Live
0/0
recenze/hodnocení
Hillage, 2004 Hillage, Steve - Live at Deeply Vale Festival ‘78
hodnocení/rating Hillage, Steve - Live at Deeply Vale Festival  ‘78
0/0
recenze/hodnocení
Hillage, 2013 Hillage, Steve - Live in England 1979
hodnocení/rating Hillage, Steve - Live in England 1979
0/0
recenze/hodnocení
Hillage, 2014 Hillage, Steve - Rainbow 1977
hodnocení/rating Hillage, Steve - Rainbow 1977
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000