High Tide

Prvá časť histórie:

V roku 1969 to muselo byť v Anglicku zaujímavé. V rámci najdôvernejšej operácie Britskej tajnej služby priamo na pokyn najvyššej hlavy štátu (tej s modrou krvou) museli byť hudobné kruhy infikované neznámym vírusom, ktorý mal zabrániť šíreniu hudobného kvasenia a dokázať, že hudba je vlastne „Zlo“.

Viem, že to znie absurdne, ale povážte dôsledky. Black Sabbath. Black Widow. Neznáma okultistická skupina...

Možno to primiešali do pitia. A svoje ovocie to prinieslo. Napríklad taký Robert Fripp si, ako to len on vie, distingvovane odpil a bác ho, 21st Schizoid Man bol na svete. Naproti tomu, chalani z High Tide o distingvovanosti asi nikdy nepočuli, „vychlemstali“ celý sud a... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

High 1969 High Tide - Sea Shanties
hodnocení/rating High Tide - Sea Shanties
1/3
recenze/hodnocení
High 1970 High Tide - High Tide
hodnocení/rating High Tide - High Tide
1/3
recenze/hodnocení
High 1989 High Tide - Precious Cargo [Live Jam 1970]
hodnocení/rating High Tide - Precious Cargo [Live Jam 1970]
0/0
recenze/hodnocení
High 1989 High Tide - Interesting Times
hodnocení/rating High Tide - Interesting Times
0/0
recenze/hodnocení
High 1990 High Tide - Flood
hodnocení/rating High Tide - Flood
0/0
recenze/hodnocení
High 1990 High Tide - Ancient Gates
hodnocení/rating High Tide - Ancient Gates
0/0
recenze/hodnocení
High 1990 High Tide - A Fierce Nature
hodnocení/rating High Tide - A Fierce Nature
0/0
recenze/hodnocení
High 1992 High Tide - The reason of success
hodnocení/rating High Tide - The reason of success
0/0
recenze/hodnocení
High 2000 High Tide - Open Season
hodnocení/rating High Tide - Open Season
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000