Heron, Mike

Multiinstrumentalista, zpěvák a skladatel Mike Heron se narodil 12. prosince 1942 v Glasgově ve Skotsku. V šedesátých letech spolu s Robinem Williamsonem a Clive Palmerem založil legendární skupinu Incredible String Band.
Po jejím rozpadu v roce 1974 začíná sólovou kariéru. Od roku 1999 však příležitostně vystupuje s obnoveným Incredible String Bandem.

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Heron, 1971 Heron, Mike - Smiling Men with Bad Reputations
hodnocení/rating Heron, Mike - Smiling Men with Bad Reputations
1/1
recenze/hodnocení
Heron, 1979 Heron, Mike - Casablanca
hodnocení/rating Heron, Mike - Casablanca
0/0
recenze/hodnocení
Heron, 1998 Heron, Mike - Conflict of Emotions
hodnocení/rating Heron, Mike - Conflict of Emotions
0/0
recenze/hodnocení
Heron, 2002 Heron, Mike - Futurefield
hodnocení/rating Heron, Mike - Futurefield
0/0
recenze/hodnocení
Heron, 2005 Heron, Mike - Echo Coming Back - The Best of Mike Heron - kompilace
hodnocení/rating Heron, Mike - Echo Coming Back - The Best of Mike Heron - kompilace
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000