Henry Cow

Skupina založená r. 1968 studentem filosofie Fredem Frithem a studentem sociální antropologie Timem Hodgkinsonem na universitě v Cambridge. K zakládajícímu duu se později připojil baskytarista John Greaves, saxofonista Geoff Leigh a bubeník Chris Cutler.

Byli v podstatě rockovou kapelou s hudební orientací na Mothers Of Invention a Soft Machine s mnohými vlivy jazzu,elektroniky soudobé avantgardy a různých free forem.

Stáli za vznikem hnutí Rock in opposition.

Grtek

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Henry 1973 Henry Cow - Legend
hodnocení/rating Henry Cow - Legend
0/1
recenze/hodnocení
Henry 1974 Henry Cow - Unrest
hodnocení/rating Henry Cow - Unrest
0/0
recenze/hodnocení
Henry 1975 Henry Cow - In Praise Of Learning
hodnocení/rating Henry Cow - In Praise Of Learning
0/0
recenze/hodnocení
Henry 1976 Henry Cow - Concerts
hodnocení/rating Henry Cow - Concerts
0/0
recenze/hodnocení
Henry 1979 Henry Cow - Western Culture
hodnocení/rating Henry Cow - Western Culture
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000