Hendrix, Jimi

Jimi Hendrix v septembri 1966 prvýkrát vstúpil na britskú pôdu. Odvtedy prestal byť jeho život len jeho súkromnou vecou. Po rokoch zápasov v Amerike sa cez noc stal hviezdou vtedajšej britskej rockovej scény, najvzrušujúcejším gitaristom, akého kedy svet počúval a najdivokejším živlom, aký svet kedy videl.
Skupina The Jimi Hendrix Experience s bubeníkom Mitchom Mitchellom a basgitaristom Noelom Reddingom predstavila britskej rockovej scéne svet psychedelických zážitkov, neviazanosti a absolútne odlišnej hudby. Hendrixa začali vynášať do neba The Beatles, The Rolling Stones, Eric Clapton, Jeff Beck, Pete Townshend a ďalší špičkoví umelci s posvätnou úctou pozorovali, ako tento čierny švihák predvádza svoju gitarovú mágiu,... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Hendrix, 1967 Hendrix, Jimi - Are You Experienced
hodnocení/rating Hendrix, Jimi - Are You Experienced
5/15
recenze/hodnocení
Hendrix, 1967 Hendrix, Jimi - Axis: Bold As Love
hodnocení/rating Hendrix, Jimi - Axis: Bold As Love
4/12
recenze/hodnocení
Hendrix, 1968 Hendrix, Jimi - Electric Ladyland
hodnocení/rating Hendrix, Jimi - Electric Ladyland
5/12
recenze/hodnocení
Hendrix, 1968 Hendrix, Jimi - Smash hits
hodnocení/rating Hendrix, Jimi - Smash hits
1/2
recenze/hodnocení
Hendrix, 1970 Hendrix, Jimi - Band of Gypsys
hodnocení/rating Hendrix, Jimi - Band of Gypsys
4/5
recenze/hodnocení
Hendrix, 1971 Hendrix, Jimi - The Cry Of Love
hodnocení/rating Hendrix, Jimi - The Cry Of Love
1/2
recenze/hodnocení
Hendrix, 1971 Hendrix, Jimi - War Heroes
hodnocení/rating Hendrix, Jimi - War Heroes
1/1
recenze/hodnocení
Hendrix, 1971 Hendrix, Jimi - Rainbow Bridge - Original Motion Picture Sound Track
hodnocení/rating Hendrix, Jimi - Rainbow Bridge  - Original Motion Picture Sound Track
0/0
recenze/hodnocení
Hendrix, 1973 Hendrix, Jimi - Jimi Hendrix
hodnocení/rating Hendrix, Jimi - Jimi Hendrix
1/2
recenze/hodnocení
Hendrix, 1986 Hendrix, Jimi - Jimi Plays Monterey
hodnocení/rating Hendrix, Jimi - Jimi Plays Monterey
1/1
recenze/hodnocení
Hendrix, 1995 Hendrix, Jimi - Voodoo Soup
hodnocení/rating Hendrix, Jimi - Voodoo Soup
0/0
recenze/hodnocení
Hendrix, 1997 Hendrix, Jimi - First Rays of the New Rising Sun
hodnocení/rating Hendrix, Jimi - First Rays of the New Rising Sun
1/1
recenze/hodnocení
Hendrix, 1997 Hendrix, Jimi - South Saturn Delta
hodnocení/rating Hendrix, Jimi - South Saturn Delta
0/0
recenze/hodnocení
Hendrix, 1998 Hendrix, Jimi - BBC Sessions
hodnocení/rating Hendrix, Jimi - BBC Sessions
1/1
recenze/hodnocení
Hendrix, 1999 Hendrix, Jimi - Live At Woodstock
hodnocení/rating Hendrix, Jimi - Live At Woodstock
0/0
recenze/hodnocení
Hendrix, 1999 Hendrix, Jimi - Live at the Fillmore East
hodnocení/rating Hendrix, Jimi - Live at the Fillmore East
0/0
recenze/hodnocení
Hendrix, 2010 Hendrix, Jimi - Valleys of Neptune
hodnocení/rating Hendrix, Jimi - Valleys of Neptune
2/2
recenze/hodnocení
Hendrix, 2010 Hendrix, Jimi - Blues ’2010
hodnocení/rating Hendrix, Jimi - Blues ’2010
1/1
recenze/hodnocení
Hendrix, 2011 Hendrix, Jimi - Hendrix in the West (1972)
hodnocení/rating Hendrix, Jimi - Hendrix in the West (1972)
2/3
recenze/hodnocení
Hendrix, 2013 Hendrix, Jimi - People, Hell & Angels
hodnocení/rating Hendrix, Jimi - People, Hell & Angels
2/3
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000