H.e.a.t

H.e.a.t je švédska melodic-rock/AOR kapela založená v roku 2007. Ich štýl je ovplyvnený 80-tými rokmi a skupinami typu Europe, Def Leppard, Journey, Toto, Whitesnake alebo aj Bon Jovi. V zostave sa objavili speváci: Kenny Leckremo, ktorý s nimi spieval v období 2007-2010 a jeho nástupca Erik Grönwall (víťaz švédskej talentovej show Idol). H.e.a.t sú populárni najmä vo Švédsku, ale sympatie si získali aj vo Švajčiarsku a Nemecku.

Debutový album H.e.a.t (2008) patrí v AOR komunite medzi vysoko hodnotené počiny a vo švédskom rebríčku obsadil 10. pozíciu. V rodnej krajine uspel aj singel Keep On Dreaming. Darí sa podobne aj druhému štúdiovému počinu Freedom Rock (2010, 15. miesto) a v skladbe Black Night sa ako hosť objavil Tobias... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

H.e.a.t 2008 H.e.a.t - H.e.a.t
hodnocení/rating H.e.a.t - H.e.a.t
1/1
recenze/hodnocení
H.e.a.t 2010 H.e.a.t - Freedom Rock
hodnocení/rating H.e.a.t - Freedom Rock
0/0
recenze/hodnocení
H.e.a.t 2012 H.e.a.t - Address The Nation
hodnocení/rating H.e.a.t - Address The Nation
0/0
recenze/hodnocení
H.e.a.t 2014 H.e.a.t - Tearing Down The Walls
hodnocení/rating H.e.a.t - Tearing Down The Walls
0/0
recenze/hodnocení
H.e.a.t 2015 H.e.a.t - Live In London
hodnocení/rating H.e.a.t - Live In London
0/0
recenze/hodnocení
H.e.a.t 2017 H.e.a.t - Into The Great Unknown
hodnocení/rating H.e.a.t - Into The Great Unknown
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000