Harvey, PJ

Polly Jean Harvey (*1969) je anglická zpěvačka , písničkářka a multiinstrumentalistka, jedna z nejvýznamnějších představitelek britského alternativního rocku. Vyrůstala v rodině hippiesáckých rodičů. Mimo jiné nazpívala duety s Nickem Cavem (Henry Lee, Death is not the End - album Murder Ballads). Napsala několik písní pro Marianne Faithfull.

V počátcích své tvorby redukovala hudební výraz na zpěv za doprovodu až noisové kytary. Struktura jejích skladeb je ohlodaná na nejzákladnější kostru. Harvey v tomto období zpívá velmi expresivně, napodobuje svým hlasem orgastické zvuky...

Později se její hudbení styl ustaluje v mezích alterntivního rocku s přesahy k mainstreamu.
Matouš 1/2013

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Harvey, 1992 Harvey, PJ - Dry
hodnocení/rating Harvey, PJ - Dry
0/1
recenze/hodnocení
Harvey, 1993 Harvey, PJ - Rid of Me
hodnocení/rating Harvey, PJ - Rid of Me
0/2
recenze/hodnocení
Harvey, 1993 Harvey, PJ - 4 - Track Demos
hodnocení/rating Harvey, PJ - 4 - Track Demos
1/1
recenze/hodnocení
Harvey, 1995 Harvey, PJ - To Bring You My Love
hodnocení/rating Harvey, PJ - To Bring You My Love
1/3
recenze/hodnocení
Harvey, 1996 Harvey, PJ - Dance Hall at Louse Point
hodnocení/rating Harvey, PJ - Dance Hall at Louse Point
0/1
recenze/hodnocení
Harvey, 1998 Harvey, PJ - Is This Desire?
hodnocení/rating Harvey, PJ - Is This Desire?
0/1
recenze/hodnocení
Harvey, 2000 Harvey, PJ - Stories From The City, Stories From The Sea
hodnocení/rating Harvey, PJ - Stories From The City, Stories From The Sea
0/1
recenze/hodnocení
Harvey, 2004 Harvey, PJ - Uh Huh Her
hodnocení/rating Harvey, PJ - Uh Huh Her
0/1
recenze/hodnocení
Harvey, 2007 Harvey, PJ - White Chalk
hodnocení/rating Harvey, PJ - White Chalk
0/1
recenze/hodnocení
Harvey, 2009 Harvey, PJ - A Woman A Man Walked By
hodnocení/rating Harvey, PJ - A Woman A Man Walked By
0/0
recenze/hodnocení
Harvey, 2011 Harvey, PJ - Let England Shake
hodnocení/rating Harvey, PJ - Let England Shake
0/2
recenze/hodnocení
Harvey, 2016 Harvey, PJ - The Hope Six Demolition Project
hodnocení/rating Harvey, PJ - The Hope Six Demolition Project
0/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000