Hart, Beth

Beth Hart (* 24. ledna 1972 Los Angeles) je americká zpěvačka a hráčka na klávesové nástroje.
Do širšího povědomí se dostala díky písni „LA Song (Out of This Town)“ ze svého alba Screamin' for My Supper.
V roce 2011 zpívala doprovodné vokály na albu Dust Bowl kytaristy Joea Bonamassy, se kterým v následujících letech vydala dvě společná alba Don't Explain (2011) a Seesaw (2013).
Hart spolupracovala na písni "Mother Maria" s rockovým kytaristou Slashem, bylo vydáno na jeho sólovém albu Slash (2010). Slash hostoval na albu My California v písni "Sister Heroine", Hart ji věnovala své své sestře, kterou zabila závislost na heroinu.
Od roku 2011 spolupracuje Hart s americkým hudebníkem jménem Joe Bonamassa, nejdříve... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Hart, 1996 Hart, Beth - Immortal
hodnocení/rating Hart, Beth - Immortal
0/0
recenze/hodnocení
Hart, 1999 Hart, Beth - Screamin´ for My Supper
hodnocení/rating Hart, Beth - Screamin´ for My Supper
0/2
recenze/hodnocení
Hart, 2003 Hart, Beth - Leave the Light On
hodnocení/rating Hart, Beth - Leave the Light On
0/1
recenze/hodnocení
Hart, 2005 Hart, Beth - Live at Paradiso
hodnocení/rating Hart, Beth - Live at Paradiso
0/1
recenze/hodnocení
Hart, 2007 Hart, Beth - 37 Days
hodnocení/rating Hart, Beth - 37 Days
1/3
recenze/hodnocení
Hart, 2009 Hart, Beth - Beth Hart & the Ocean of Souls
hodnocení/rating Hart, Beth - Beth Hart & the Ocean of Souls
0/0
recenze/hodnocení
Hart, 2010 Hart, Beth - My California
hodnocení/rating Hart, Beth - My California
0/0
recenze/hodnocení
Hart, 2011 Hart, Beth - & Joe Bonamassa: Don´t explain
hodnocení/rating Hart, Beth - & Joe Bonamassa: Don´t explain
1/4
recenze/hodnocení
Hart, 2012 Hart, Beth - Bang Bang Boom Boom
hodnocení/rating Hart, Beth - Bang Bang Boom Boom
0/2
recenze/hodnocení
Hart, 2013 Hart, Beth - & Joe Bonamassa: See saw
hodnocení/rating Hart, Beth - & Joe Bonamassa: See saw
0/2
recenze/hodnocení
Hart, 2014 Hart, Beth - & Joe Bonamassa: Live In Amsterdam
hodnocení/rating Hart, Beth - & Joe Bonamassa: Live In Amsterdam
0/3
recenze/hodnocení
Hart, 2015 Hart, Beth - Better Than Home
hodnocení/rating Hart, Beth - Better Than Home
0/2
recenze/hodnocení
Hart, 2016 Hart, Beth - Fire On the Floor
hodnocení/rating Hart, Beth - Fire On the Floor
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000