Harper, Roy

Roy Harper je významnou osobností britské hudební scény, náležící v různých obdobích do podobných poloh jako třeba Al Stewart, Rupert Hine, možná i Kevin Coyne. Třebaže začínal jako písničkář s akustickou kytarou, relativně brzy přesáhl jednoduchou výpovědní hudební formu a do jeho skladeb začaly vstupet prvky rocku, ale i osobité world music. Harper je vynikající kytarista, skladatel, básník, aranžér a je uznáván takovými osobnostmi jako je Ian Anderson (Jethro Tull), Jimmy Page (Yardbirds, Led Zeppelin), Davidem Gilmourem (Pink Floyd), Billem Brufordem (Yes, King Crimson) a dalšími. Jeho nosový vokální projev je typický pro interpretaci poměrně zvláštních skladeb, které si zaslouží vaši pozornost...

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Harper, 1966 Harper, Roy - Sophisticated Beggar
hodnocení/rating Harper, Roy - Sophisticated Beggar
1/1
recenze/hodnocení
Harper, 1967 Harper, Roy - Come Out Fighting Genghis Smith
hodnocení/rating Harper, Roy - Come Out Fighting Genghis Smith
0/0
recenze/hodnocení
Harper, 1969 Harper, Roy - Folkjokeopus
hodnocení/rating Harper, Roy - Folkjokeopus
0/0
recenze/hodnocení
Harper, 1970 Harper, Roy - Flat Baroque And Berserk
hodnocení/rating Harper, Roy - Flat Baroque And Berserk
0/0
recenze/hodnocení
Harper, 1971 Harper, Roy - Stormcock
hodnocení/rating Harper, Roy - Stormcock
1/2
recenze/hodnocení
Harper, 1973 Harper, Roy - Lifemask
hodnocení/rating Harper, Roy - Lifemask
1/1
recenze/hodnocení
Harper, 1974 Harper, Roy - Valentine
hodnocení/rating Harper, Roy - Valentine
0/0
recenze/hodnocení
Harper, 1975 Harper, Roy - HQ
hodnocení/rating Harper, Roy - HQ
1/1
recenze/hodnocení
Harper, 1977 Harper, Roy - Bullnamingvase
hodnocení/rating Harper, Roy - Bullnamingvase
0/0
recenze/hodnocení
Harper, 1980 Harper, Roy - The Unknown Soldier
hodnocení/rating Harper, Roy - The Unknown Soldier
0/0
recenze/hodnocení
Harper, 1982 Harper, Roy - Work Of Heart
hodnocení/rating Harper, Roy - Work Of Heart
0/0
recenze/hodnocení
Harper, 1985 Harper, Roy - Whatever Happened To Jugula
hodnocení/rating Harper, Roy - Whatever Happened To Jugula
1/1
recenze/hodnocení
Harper, 1985 Harper, Roy - Born In Captivity
hodnocení/rating Harper, Roy - Born In Captivity
0/0
recenze/hodnocení
Harper, 1988 Harper, Roy - The Descendants Of Smith
hodnocení/rating Harper, Roy - The Descendants Of Smith
0/0
recenze/hodnocení
Harper, 1990 Harper, Roy - Once
hodnocení/rating Harper, Roy - Once
0/0
recenze/hodnocení
Harper, 1992 Harper, Roy - Death Or Glory
hodnocení/rating Harper, Roy - Death Or Glory
0/0
recenze/hodnocení
Harper, 1998 Harper, Roy - The Dream Society
hodnocení/rating Harper, Roy - The Dream Society
0/0
recenze/hodnocení
Harper, 2001 Harper, Roy - The Green Man
hodnocení/rating Harper, Roy - The Green Man
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000