Happy The Man

Americká art rocková kapela, existujúca vyše 30 rokov, pôvodne inšpirovaná najmä hudbou Genesis a Gentle Giant, s prímesou jazzových prvkov, si postupne vytvorila vlastný štýl a dnes stojí rovnocenne na úrovni svojich vzorov.

Vydali len šesť štúdiových a jeden koncertný album. Dnes patrí jej tvorba do zlatého fondu svetovej art rockovej produkcie.

"Najviac európsky znejúca US progresívna skupina všetkých čias."

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Happy 1977 Happy The Man - Happy the Man
hodnocení/rating Happy The Man - Happy the Man
1/4
recenze/hodnocení
Happy 1978 Happy The Man - Crafty Hands
hodnocení/rating Happy The Man - Crafty Hands
1/4
recenze/hodnocení
Happy 1979 Happy The Man - Better Late...
hodnocení/rating Happy The Man - Better Late...
1/2
recenze/hodnocení
Happy 1990 Happy The Man - Beginnings
hodnocení/rating Happy The Man - Beginnings
0/0
recenze/hodnocení
Happy 1997 Happy The Man - Live
hodnocení/rating Happy The Man - Live
0/0
recenze/hodnocení
Happy 1999 Happy The Man - Death's Crown
hodnocení/rating Happy The Man - Death's Crown
1/1
recenze/hodnocení
Happy 2004 Happy The Man - The Muse Awakens
hodnocení/rating Happy The Man - The Muse Awakens
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000