Hansen, Beck

Becka můžeme ověnčit mnoha tituly – je vynalézavým hudebníkem, míchačkou nejrůznějších stylů i sběratelem cen Grammy. O to víc je zarážející, že se u nás netěší kdovíjaké popularitě.

S Beckovým jménem to není jednoduché – ač nejčastěji vystupuje pouze jako Beck, jeho celé umělecké jméno zní Beck Hansen (příjmení převzal po své matce). Narodil se však jako Beck David Campbell, stalo se tak v Los Angeles v roce 1970. Jednoduché to není dokonce ani s Beckovým původem – otec David Campbell byl Kanaďan a kořeny matky Bibbe Hansen sahaly do Norska a do Švédska, přičemž oba rodičové byli hudebníci. Rodina patřila k nižší třídě a finančně strádala – po čase se přestěhovala do čtvrti Hoover, kterou... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Hansen, 1993 Hansen, Beck - Golden Feelings
hodnocení/rating Hansen, Beck - Golden Feelings
0/0
recenze/hodnocení
Hansen, 1994 Hansen, Beck - A Western Harvest Field by Moonlight
hodnocení/rating Hansen, Beck - A Western Harvest Field by Moonlight
0/0
recenze/hodnocení
Hansen, 1994 Hansen, Beck - Stereopathetic Soulmanure
hodnocení/rating Hansen, Beck - Stereopathetic Soulmanure
0/0
recenze/hodnocení
Hansen, 1994 Hansen, Beck - Mellow Gold
hodnocení/rating Hansen, Beck - Mellow Gold
1/2
recenze/hodnocení
Hansen, 1994 Hansen, Beck - One Foot in the Grave
hodnocení/rating Hansen, Beck - One Foot in the Grave
0/0
recenze/hodnocení
Hansen, 1996 Hansen, Beck - Odelay
hodnocení/rating Hansen, Beck - Odelay
1/1
recenze/hodnocení
Hansen, 1998 Hansen, Beck - Mutations
hodnocení/rating Hansen, Beck - Mutations
0/0
recenze/hodnocení
Hansen, 1999 Hansen, Beck - Midnite Vultures
hodnocení/rating Hansen, Beck - Midnite Vultures
0/0
recenze/hodnocení
Hansen, 2001 Hansen, Beck - Beck
hodnocení/rating Hansen, Beck - Beck
0/0
recenze/hodnocení
Hansen, 2002 Hansen, Beck - Sea Chenge
hodnocení/rating Hansen, Beck - Sea Chenge
0/0
recenze/hodnocení
Hansen, 2005 Hansen, Beck - Guero
hodnocení/rating Hansen, Beck - Guero
0/0
recenze/hodnocení
Hansen, 2005 Hansen, Beck - Guerolito
hodnocení/rating Hansen, Beck - Guerolito
0/0
recenze/hodnocení
Hansen, 2005 Hansen, Beck - Hell Yes
hodnocení/rating Hansen, Beck - Hell Yes
0/0
recenze/hodnocení
Hansen, 2006 Hansen, Beck - The Information
hodnocení/rating Hansen, Beck - The Information
0/0
recenze/hodnocení
Hansen, 2008 Hansen, Beck - Modern Guilt
hodnocení/rating Hansen, Beck - Modern Guilt
0/0
recenze/hodnocení
Hansen, 2014 Hansen, Beck - Morning Phase
hodnocení/rating Hansen, Beck - Morning Phase
0/0
recenze/hodnocení
Hansen, 2017 Hansen, Beck - Colors
hodnocení/rating Hansen, Beck - Colors
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000