Hammock

Skupina či jen umělecké duo byla založena v Nashvillu v roce 2004. Sestava je tvořena dvěma kytaristy, Marcem Byrdem a Andrewem Thompsonem. Sami svou tvorbu spojují s žánrem jižanského ambient / post rocku.

Marillion, červenec 2013

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Hammock 2005 Hammock - Kenotic
hodnocení/rating Hammock - Kenotic
0/0
recenze/hodnocení
Hammock 2006 Hammock - Raising Your Voice...Trying to Stop an Echo
hodnocení/rating Hammock - Raising Your Voice...Trying to Stop an Echo
0/0
recenze/hodnocení
Hammock 2008 Hammock - Maybe They Will Sing for Us Tomorrow
hodnocení/rating Hammock - Maybe They Will Sing for Us Tomorrow
0/0
recenze/hodnocení
Hammock 2010 Hammock - Chasing After Shadows...Living with the Ghosts
hodnocení/rating Hammock - Chasing After Shadows...Living with the Ghosts
0/0
recenze/hodnocení
Hammock 2012 Hammock - Departure Songs
hodnocení/rating Hammock - Departure Songs
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000