Haken

Haken je progmetalová kapela z Británie. V roku 2007 ju zakladajú: gitarista a klávesák skupiny To-Mera Richard Henshall a jeho dvaja školskí kamaráti Ross Jennings spev a Matthew Marshall gitara. Zostavu kompletujú klávesák Peter Jones, s ktorým sa zoznámili cez internetové fórum, Jonesov kamarát, bubeník Raymond Hearne a ďalší člen skupiny To-Mera gitarista Thomas MacLeane, ktorý však v Haken-e preberá basu.

Nahrávajú demo s dvoma skladbami „Snow“ a „Souls“ a začínajú koncertovať v malých kluboch v Londýne kde zožínajú priaznivé ohlasy. V roku 2008 nahrávajú ďalšie štyri skladby „Manifolds“, „Blind“, Sleeping Thoughts Wake“ a „Black Seed“ a vydávajú dlhohrajúce demo so všetkými šiestimi skladbami.... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Haken 2008 Haken - Haken (demo)
hodnocení/rating Haken - Haken (demo)
0/0
recenze/hodnocení
Haken 2010 Haken - Aquarius
hodnocení/rating Haken - Aquarius
0/4
recenze/hodnocení
Haken 2011 Haken - Visions
hodnocení/rating Haken - Visions
0/2
recenze/hodnocení
Haken 2013 Haken - The Mountain
hodnocení/rating Haken - The Mountain
4/8
recenze/hodnocení
Haken 2014 Haken - Restoration (EP)
hodnocení/rating Haken - Restoration (EP)
0/1
recenze/hodnocení
Haken 2016 Haken - Affinity
hodnocení/rating Haken - Affinity
2/7
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000