Guns N’ Roses

Významná americká banda, která se ve druhé půli 80. let (spolu)zasloužila o „boom” zájmu o rock’n’roll, nejen doma v USA, ale i ve zbytku světa.

Vznikla v březnu 1985 spojením členů spolků Hollywood Rose a L. A. Guns.
Po ustálení sestavy skupina hojně koncertovala, získávala „ostruhy” a stala se „místní senzací” v L. A. (podobně jako asi pět let před nimi Mötley Crüe). První album si skupina nahrála i vydala sama; bylo jím živé EP "Live ?!*@ Like a Suicide" z roku 1986, na značce UZI Suicide, a prodalo se ho přes 10 tisíc kusů.

O rok později kapele vyšlo debutové album "Appetite For Destruction" u firmy Geffen Records a po několika měsících Guns N’ Roses doslova katapultovalo na vrchol... (celý článek)

 

Související kapely/osobnosti: McKagan, Duff

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Guns 1987 Guns N’ Roses - Appetite For Destruction
hodnocení/rating Guns N’ Roses - Appetite For Destruction
3/6
recenze/hodnocení
Guns 1988 Guns N’ Roses - G N’ R Lies
hodnocení/rating Guns N’ Roses - G N’ R Lies
1/3
recenze/hodnocení
Guns 1991 Guns N’ Roses - Use Your Illusion I
hodnocení/rating Guns N’ Roses - Use Your Illusion I
1/4
recenze/hodnocení
Guns 1991 Guns N’ Roses - Use Your Illusion II
hodnocení/rating Guns N’ Roses - Use Your Illusion II
1/3
recenze/hodnocení
Guns 1993 Guns N’ Roses - The Spaghetti Incident?
hodnocení/rating Guns N’ Roses - The Spaghetti Incident?
0/2
recenze/hodnocení
Guns 2004 Guns N’ Roses - Greatest Hits
hodnocení/rating Guns N’ Roses - Greatest Hits
1/3
recenze/hodnocení
Guns 2008 Guns N’ Roses - Chinese Democracy
hodnocení/rating Guns N’ Roses - Chinese Democracy
2/7
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000