Gungfly

V případě kapely Gungfly (též Rikard Sjöblom Gungfly) se zprvu jednalo o projekt skladatele, kytaristy a zpěváka švédských Beardfish, Rikarda Sjöbloma. První dvojici desek vydal souběžně se svou hlavní kapelou a po jejím konci/rozpuštění, se kromě svého dalšího úvazku v britských Big Big Train začal realizovat hlavně zde. Gungfly se tak postupně transformuje z role projektu do kapely, řekněme přesně - sólového souboru R. Sjöbloma. První skutečně důležitou deskou po konci Beardfish je uznávaná nahrávka On Her Journey To The Sun, na kterou vzápětí navazuje letošní špičková záležitost Friendship.
Gungfly lze tedy vnímat jako přímého, mírně odlehčeného pokračovatele severských progresivních tradic, započatých už v... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Gungfly 2009 Gungfly - Pleae be Quiet
hodnocení/rating Gungfly - Pleae be Quiet
0/0
recenze/hodnocení
Gungfly 2011 Gungfly - Lamentations
hodnocení/rating Gungfly - Lamentations
0/1
recenze/hodnocení
Gungfly 2016 Gungfly - The Unbendable Sleep
hodnocení/rating Gungfly - The Unbendable Sleep
0/0
recenze/hodnocení
Gungfly 2017 Gungfly - On Her Journey To The Sun
hodnocení/rating Gungfly - On Her Journey To The Sun
0/1
recenze/hodnocení
Gungfly 2018 Gungfly - Friendship
hodnocení/rating Gungfly - Friendship
1/3
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000