Gumshen

Kapela Gumshen vznikla v polovině první dekády nového tisíciletí v Seattlu. Tvoří ji Ron Hippie (zpěv, klávesy, kytara), Jan Ciganik (kytara, zpěv), Dennis McCoy (bicí) a Chip Reno (baskytara). Ciganik emigroval v osmdesátých letech z Československa a později hrál s kapelou Ventilator, jejíž debut produkoval John Cale, dřívější člen The Velvet Underground.

Kapela původně hrála více kytarovou hudbu podobnou grunge (ano, kapela pochází ze Seattlu), později do své tvorby začal více míchat vlivy elektronické hudby a její poslední alba jsou více elektronická než rocková.

Debut nazvaný Menthol James vyšel v roce 2007 a nenajdeme zde nic, co by alespoň zčásti připomínalo pozdější tvorbu kapely. Stejně jsou na tom... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Gumshen 2007 Gumshen - Menthol James
hodnocení/rating Gumshen - Menthol James
0/0
recenze/hodnocení
Gumshen 2008 Gumshen - Stew
hodnocení/rating Gumshen - Stew
0/0
recenze/hodnocení
Gumshen 2009 Gumshen - Super Buffet
hodnocení/rating Gumshen - Super Buffet
0/0
recenze/hodnocení
Gumshen 2010 Gumshen - March of the Februaries
hodnocení/rating Gumshen - March of the Februaries
0/0
recenze/hodnocení
Gumshen 2011 Gumshen - What You Make It
hodnocení/rating Gumshen - What You Make It
0/0
recenze/hodnocení
Gumshen 2012 Gumshen - Everything What We Recorded
hodnocení/rating Gumshen - Everything What We Recorded
0/0
recenze/hodnocení
Gumshen 2014 Gumshen - Progtronica
hodnocení/rating Gumshen - Progtronica
0/0
recenze/hodnocení
Gumshen 2015 Gumshen - Digibites
hodnocení/rating Gumshen - Digibites
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000