Guess Who, The

The Guess Who (v prvních letech existence psáno z otazníkem) je kanadská skupina pocházející z města Winnipeg v provincii Manitoba, která si svou největší slávu užila od konce šedesátých do poloviny sedmdesátých let (její kořeny ovšem sahají již do roku 1958). V průběhu let bychom v jejich hudbě našli příměsi především v podobě blues, psychedelie, hardrocku, ale i folkrocku. V sestavě se vystřídalo mnoho jmen, ale nejpovědomějším z nich je asi to patřící kytaristovi Randy Bachmanovi - samozřejmě díky jeho vlastní úspěšné formaci Bachman-Turner Overdrive. Se svými písněmi měli The Guess Who (česky jako Hádej kdo) úspěchy v hitparádách jak doma v Kanadě, tak na jihu v USA, a to zejména svými hity These Eyes a American Woman,... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Guess 1965 Guess Who, The - Shakin' all over
hodnocení/rating Guess Who, The - Shakin' all over
0/0
recenze/hodnocení
Guess 1965 Guess Who, The - Hey Ho (What You Do to Me!)
hodnocení/rating Guess Who, The - Hey Ho (What You Do to Me!)
0/0
recenze/hodnocení
Guess 1966 Guess Who, The - It's Time
hodnocení/rating Guess Who, The - It's Time
0/0
recenze/hodnocení
Guess 1969 Guess Who, The - Wheatfield Soul
hodnocení/rating Guess Who, The - Wheatfield Soul
0/0
recenze/hodnocení
Guess 1969 Guess Who, The - Canned Wheat
hodnocení/rating Guess Who, The - Canned Wheat
0/0
recenze/hodnocení
Guess 1970 Guess Who, The - American Woman
hodnocení/rating Guess Who, The - American Woman
0/0
recenze/hodnocení
Guess 1970 Guess Who, The - Share The Land
hodnocení/rating Guess Who, The - Share The Land
0/0
recenze/hodnocení
Guess 1971 Guess Who, The - So Long, Bannatyne
hodnocení/rating Guess Who, The - So Long, Bannatyne
0/0
recenze/hodnocení
Guess 1972 Guess Who, The - Rockin'
hodnocení/rating Guess Who, The - Rockin'
0/0
recenze/hodnocení
Guess 1972 Guess Who, The - Wild One
hodnocení/rating Guess Who, The - Wild One
0/0
recenze/hodnocení
Guess 1972 Guess Who, The - Live at the Paramount
hodnocení/rating Guess Who, The - Live at the Paramount
1/1
recenze/hodnocení
Guess 1973 Guess Who, The - Artificial Paradise
hodnocení/rating Guess Who, The - Artificial Paradise
0/0
recenze/hodnocení
Guess 1973 Guess Who, The - #10
hodnocení/rating Guess Who, The - #10
0/0
recenze/hodnocení
Guess 1974 Guess Who, The - Road Food
hodnocení/rating Guess Who, The - Road Food
0/0
recenze/hodnocení
Guess 1974 Guess Who, The - Flavours
hodnocení/rating Guess Who, The - Flavours
0/0
recenze/hodnocení
Guess 1975 Guess Who, The - Power in the Music
hodnocení/rating Guess Who, The - Power in the Music
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000