Grobschnitt

Významná nemecká skupina germánskeho psychedelického, vesmírneho, symfonického i pop rocku, Grobschnitt, ktorá pôsobila v rokoch 1970 až 1989, vznikla na troskách skupiny The Crew, ktorú viedol bubeník s prezývkou Eroc (Joachim Ehrig). Zostavu na debutovom albume tvorili ešte gitarista Stefan Danielak (Wildschwein), bubeník Axel Harlos (Felix), sólový gitarista Gerd-Otto Kühn (Lupo), klávesák Hermann Quetting (Quecksilber) a basák Bernhard Uhlemann (Bär). Ten vyšiel v roku 1972 a následne ho nasledovali ďalšie diela, pričom pamätným kúskom sa stala skladba Solar music, ktorá v koncertnom prevedení (pódiová prezentácia zahŕňala pyrotechniku, masky a pod. populárne rekvizity kapiel zo 70. rokov) dosiahla nevídanú popularitu. Skupina spievala po... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Grobschnitt 1972 Grobschnitt - Grobschnitt
hodnocení/rating Grobschnitt - Grobschnitt
0/0
recenze/hodnocení
Grobschnitt 1974 Grobschnitt - Ballermann
hodnocení/rating Grobschnitt - Ballermann
1/1
recenze/hodnocení
Grobschnitt 1975 Grobschnitt - Jumbo
hodnocení/rating Grobschnitt - Jumbo
0/0
recenze/hodnocení
Grobschnitt 1976 Grobschnitt - Jumbo (german version)
hodnocení/rating Grobschnitt - Jumbo (german version)
0/0
recenze/hodnocení
Grobschnitt 1977 Grobschnitt - Rockpommel’s land
hodnocení/rating Grobschnitt - Rockpommel’s land
0/0
recenze/hodnocení
Grobschnitt 1978 Grobschnitt - Solar music – live
hodnocení/rating Grobschnitt - Solar music – live
1/1
recenze/hodnocení
Grobschnitt 1979 Grobschnitt - Merry-Go-Round
hodnocení/rating Grobschnitt - Merry-Go-Round
0/0
recenze/hodnocení
Grobschnitt 1980 Grobschnitt - Volle Molle
hodnocení/rating Grobschnitt - Volle Molle
0/0
recenze/hodnocení
Grobschnitt 1981 Grobschnitt - Illegal
hodnocení/rating Grobschnitt - Illegal
0/0
recenze/hodnocení
Grobschnitt 1982 Grobschnitt - Razzia
hodnocení/rating Grobschnitt - Razzia
0/0
recenze/hodnocení
Grobschnitt 1984 Grobschnitt - Kinder + Narren
hodnocení/rating Grobschnitt - Kinder + Narren
0/0
recenze/hodnocení
Grobschnitt 1985 Grobschnitt - Sonnentanz live
hodnocení/rating Grobschnitt - Sonnentanz live
0/0
recenze/hodnocení
Grobschnitt 1987 Grobschnitt - Fantasten
hodnocení/rating Grobschnitt - Fantasten
0/0
recenze/hodnocení
Grobschnitt 1989 Grobschnitt - Last party live
hodnocení/rating Grobschnitt - Last party live
0/0
recenze/hodnocení
Grobschnitt 2003 Grobschnitt - The Grobschnitt story 4 Illegal
hodnocení/rating Grobschnitt - The Grobschnitt story 4 Illegal
0/0
recenze/hodnocení
Grobschnitt 2008 Grobschnitt - 2008 live
hodnocení/rating Grobschnitt - 2008 live
0/0
recenze/hodnocení
Grobschnitt 2010 Grobschnitt - 2010 live
hodnocení/rating Grobschnitt - 2010 live
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000