Grinderswitch

Keď sa na juhu Ameriky zrodil mix country, blues, boogie a hard rocku nazývaný južanský rock, malo to za následok napríklad to, že sa vo Warner Robbins (Georgia) na jednej farme dali dokopy Dru Lombar (gitara, spev), Larry Howard (gitara), Joe Dan Petty (basa) a Rick Burnett (bicie) a založili kapelu Grinderswitch, ktorá sa pohybovala niekde na pokraji Allman Brothers Band z obdobia Brothers and sisters, a teda išlo o dosť do country ladenú blues rockovú južarinu. Niet sa čo čudovať, pretože Joe Dan Petty v tej dobe pracoval práve pre menovanú slávnu kapelu. Prvý kontrakt získala s Capricorn a v roku 1974 jej vyšiel debut Honest to goodness, na ktorom si zahosťovali aj Dickey Betts a Jaimoe, členovia Allmanov.

Kapela začala urputne koncertovať,... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Grinderswitch 1974 Grinderswitch - Honest to goodness
hodnocení/rating Grinderswitch - Honest to goodness
1/1
recenze/hodnocení
Grinderswitch 1975 Grinderswitch - Macon tracks
hodnocení/rating Grinderswitch - Macon tracks
0/0
recenze/hodnocení
Grinderswitch 1976 Grinderswitch - Pullin’ together
hodnocení/rating Grinderswitch - Pullin’ together
0/0
recenze/hodnocení
Grinderswitch 1977 Grinderswitch - Redwing
hodnocení/rating Grinderswitch - Redwing
0/0
recenze/hodnocení
Grinderswitch 1980 Grinderswitch - Right on time
hodnocení/rating Grinderswitch - Right on time
0/0
recenze/hodnocení
Grinderswitch 1981 Grinderswitch - Have band will travel
hodnocení/rating Grinderswitch - Have band will travel
0/0
recenze/hodnocení
Grinderswitch 1995 Grinderswitch - Live tracks
hodnocení/rating Grinderswitch - Live tracks
1/1
recenze/hodnocení
Grinderswitch 2001 Grinderswitch - Unfinished business
hodnocení/rating Grinderswitch - Unfinished business
0/0
recenze/hodnocení
Grinderswitch 2004 Grinderswitch - Ghost train from Georgia
hodnocení/rating Grinderswitch - Ghost train from Georgia
1/1
recenze/hodnocení
Grinderswitch 2005 Grinderswitch - Live at my father’s place
hodnocení/rating Grinderswitch - Live at my father’s place
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000