Greenslade

Dave Greenslade je meno, ktoré by mal aspoň z počutia poznať každý, kto sa zaujíma o hudbu zo 70-tych rokov. Klávesák známy predovšetkým z pôsobenia v džežrockovej skupine Colosseum sa po jej rozpade prevtelil do zoskupenia nesúceho jeho priezvisko (a napokon sa úplne odtrhol a živil sa ako sólista). Za svojich spoluhráčov si nevzal žiadne béčka, naopak, na basu hral colosseumovský Tony Reeves, klávesy a spev obsluhoval skúsený Dave Lawson (Web, Samurai) a bicie sa niesli v duchu vynikajúceho nedoceneného bubeníka Andyho McCullocha (King Crimson).

Skupina nahrala štyri albumy, prvé dva z roku 1973 (Greenslade a Bedside manners are extra) by pokojne mohli byť vydané ako dvojalbum a patria k tomu naj, čo klávesový art rock ponúkol.... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Greenslade 1973 Greenslade - Greenslade
hodnocení/rating Greenslade - Greenslade
2/3
recenze/hodnocení
Greenslade 1973 Greenslade - Bedside Manners Are Extra
hodnocení/rating Greenslade - Bedside Manners Are Extra
1/1
recenze/hodnocení
Greenslade 1974 Greenslade - Spyglass Guest
hodnocení/rating Greenslade - Spyglass Guest
1/1
recenze/hodnocení
Greenslade 1975 Greenslade - Time And Tide
hodnocení/rating Greenslade - Time And Tide
1/1
recenze/hodnocení
Greenslade 1999 Greenslade - Live
hodnocení/rating Greenslade - Live
1/1
recenze/hodnocení
Greenslade 2000 Greenslade - Large Afternoon
hodnocení/rating Greenslade - Large Afternoon
1/1
recenze/hodnocení
Greenslade 2002 Greenslade - 2001 - Live
hodnocení/rating Greenslade - 2001 - Live
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000