Gravy Train

Gravy Train je jedna zabudnutá anglická skupina charakterizovaná štyrmi albumami, ktorá zo začiatku patrila k typickým predstaviteľom Jethro Tull klonov (Gravy train, 1970), aby našla svoju tvár ((A ballad of) a peaceful man, 1971) a pomerne úspešne devalvovala svoj potenciál (Second birth, 1973, Staircase to the day, 1974).

No, všetko podstatné som už napísal, takže iba stručne, prvé dva albumy vyšli na značke Vertigo, druhé dva na značke Dawn,. kde vydali aj trojicu singlov, Strength Of A Dream/Tolpuddle Episode (1973), Starbright Starlight/Good Time Thing (1974) a Climb Aboard The Gravy Train/Sanctuary (1975).

Gro zostavy tvorila štvorica Norman Barratt (gitara, spev), Barry Davenport (bicie), J.D. Hughes (klávesy, flauta, spev) a... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Gravy 1970 Gravy Train - Gravy train
hodnocení/rating Gravy Train - Gravy train
1/1
recenze/hodnocení
Gravy 1971 Gravy Train - (A ballad of) a peaceful man
hodnocení/rating Gravy Train - (A ballad of) a peaceful man
1/1
recenze/hodnocení
Gravy 1973 Gravy Train - Second birth
hodnocení/rating Gravy Train - Second birth
1/1
recenze/hodnocení
Gravy 1974 Gravy Train - Staircase to the day
hodnocení/rating Gravy Train - Staircase to the day
0/1
recenze/hodnocení
Gravy 2006 Gravy Train - Strength Of A Dream (The Gravy Train Anthology)
hodnocení/rating Gravy Train - Strength Of A Dream (The Gravy Train Anthology)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000