Gov't Mule

Warren Haynes je americký gitarista a spevák, ktorý na hudobnej scéne pôsobí už pomerne dlho. Jeho kariéra je spätá s Allman Brothers Band, najprv sa podieľal na doske Pattern disruptive Dickeyho Bettsa, následne sa stal plnoprávnym členom Allman Brothers Band, s ktorými nahral niekoľko úžasných albumov.

V roku 1994 stihol s basistom Allenom Woodym (tiež Allman Brothers Band) a bubeníkom Mattom Abtsom založiť skupinu Gov’t Mule. Od čias Cream sa takto silná trojka hádam nikdy nestretla. V roku 1995 vychádza rovnomenný debut, ktorý ukazuje silný blues, džez a hard rockový potenciál skupiny. Ten sa naplno zúročil v roku 1996, kedy vyšiel vrcholný živý album skupiny a celých 90. rokov vôbec. Live at the Roseland Ballroom treba... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Gov't 1995 Gov't Mule - Gov't Mule
hodnocení/rating Gov't Mule - Gov't Mule
1/2
recenze/hodnocení
Gov't 1996 Gov't Mule - Live at Roseland Ballroom
hodnocení/rating Gov't Mule - Live at Roseland Ballroom
1/1
recenze/hodnocení
Gov't 1998 Gov't Mule - Dose
hodnocení/rating Gov't Mule - Dose
1/2
recenze/hodnocení
Gov't 1999 Gov't Mule - Live...with a little help from our friends
hodnocení/rating Gov't Mule - Live...with a little help from our friends
1/2
recenze/hodnocení
Gov't 1999 Gov't Mule - Live...with a little help from our friends – Collector’s edition
hodnocení/rating Gov't Mule - Live...with a little help from our friends – Collector’s edition
1/1
recenze/hodnocení
Gov't 2000 Gov't Mule - Life before insanity
hodnocení/rating Gov't Mule - Life before insanity
1/2
recenze/hodnocení
Gov't 2001 Gov't Mule - The deep end volume 1
hodnocení/rating Gov't Mule - The deep end volume 1
1/2
recenze/hodnocení
Gov't 2002 Gov't Mule - The deep end volume 2
hodnocení/rating Gov't Mule - The deep end volume 2
1/2
recenze/hodnocení
Gov't 2003 Gov't Mule - The deepest end
hodnocení/rating Gov't Mule - The deepest end
1/2
recenze/hodnocení
Gov't 2004 Gov't Mule - Déjá voodoo
hodnocení/rating Gov't Mule - Déjá voodoo
1/2
recenze/hodnocení
Gov't 2006 Gov't Mule - High & mighty
hodnocení/rating Gov't Mule - High & mighty
1/1
recenze/hodnocení
Gov't 2007 Gov't Mule - Mighty high
hodnocení/rating Gov't Mule - Mighty high
0/0
recenze/hodnocení
Gov't 2009 Gov't Mule - By a thread
hodnocení/rating Gov't Mule - By a thread
0/0
recenze/hodnocení
Gov't 2010 Gov't Mule - Mullenium
hodnocení/rating Gov't Mule - Mullenium
0/0
recenze/hodnocení
Gov't 2013 Gov't Mule - Shout!
hodnocení/rating Gov't Mule - Shout!
0/0
recenze/hodnocení
Gov't 2014 Gov't Mule - Dark Side Of The Mule
hodnocení/rating Gov't Mule -  Dark Side Of The Mule
0/0
recenze/hodnocení
Gov't 2015 Gov't Mule - Gov't Mule Featuring John Scofield ‎– Sco-Mule
hodnocení/rating Gov't Mule - Gov't Mule Featuring John Scofield ‎– Sco-Mule
0/0
recenze/hodnocení
Gov't 2015 Gov't Mule - Dub side of the Mule
hodnocení/rating Gov't Mule - Dub side of the Mule
0/0
recenze/hodnocení
Gov't 2015 Gov't Mule - Stoned Side of the Mule Vol. 1 & 2
hodnocení/rating Gov't Mule - Stoned Side of the Mule Vol. 1 & 2
0/0
recenze/hodnocení
Gov't 2016 Gov't Mule - The Tel-Star Sessions
hodnocení/rating Gov't Mule - The Tel-Star Sessions
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000