Gourishankar, The

The Gourishankar je progresívna rocková skupina z Ruska. Hudobne sú niekde na rozmedzí prog-rocku 70-tých rokov a neskoršími vplyvmi napr. Dream Theater, Rush, Enchant či Porcupine Tree. Taktiež sa snažia spojiť východné a západné prvky do pestrých aranžmánov, ktoré prekvapia aj decentnou elektronikou.

V roku 2002 vyšiel mini-album Integral Symphony na vlastné náklady. O rok neskôr ho nasledoval Close Grip, ktorý obsahoval kvalitne spracované skladby. Všimlo si ich aj kanadské vydavateľstvo Unicorn Records a tak nahrávka 2nd Hands vychádza už pod ich značkou. Album získal uznanie kritiky a taktiež poslucháčov progresívneho rocku. Navyše bol nominovaný na taliansku cenu Prog Awards za najlepší zahraničný počin roku 2007. Close... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Gourishankar, 2002 Gourishankar, The - Integral Symphony
hodnocení/rating Gourishankar, The  - Integral Symphony
0/0
recenze/hodnocení
Gourishankar, 2003 Gourishankar, The - Close Grip
hodnocení/rating Gourishankar, The  - Close Grip
0/0
recenze/hodnocení
Gourishankar, 2007 Gourishankar, The - 2nd Hands
hodnocení/rating Gourishankar, The  - 2nd Hands
0/1
recenze/hodnocení
Gourishankar, 2008 Gourishankar, The - Close Grip (reissue)
hodnocení/rating Gourishankar, The  - Close Grip (reissue)
0/0
recenze/hodnocení
Gourishankar, 2016 Gourishankar, The - The World Unreal
hodnocení/rating Gourishankar, The  - The World Unreal
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000