Gotthard

Gotthard je švajčiarska hard-rocková kapela založená spevákom Steveom Leem a gitaristom Leo Leonim začiatkom 90-tých rokov. Ich tvorba je výrazne ovplyvnená klasickými rockovými skupinami ako Led Zeppelin, AC/DC, Whitesnake, Deep Purple, Bon Jovi, Van Halen alebo Aerosmith a nechýba tam ani kúsok toho povestného rocku pre dospelých (v skratke AOR). Vo svojej rodnej krajine patria medzi najúspešnejšie rockové súbory s viac ako dva miliónmi predanými nosičmi. Viacero ich albumov sa umiestnilo na prvej priečke predajnosti vo Švajčiarsku a darilo sa im aj v iných európskych krajinách.

Debutový album Gotthard (1992) hneď zabodoval v domácom rebríčku (5. miesto a platinová platňa) a najviac zaujal Steve Lee so svojim hard-rockovým hlasom... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Gotthard 1992 Gotthard - Gotthard
hodnocení/rating Gotthard - Gotthard
1/1
recenze/hodnocení
Gotthard 1994 Gotthard - Dial Hard
hodnocení/rating Gotthard - Dial Hard
1/1
recenze/hodnocení
Gotthard 1996 Gotthard - G.
hodnocení/rating Gotthard - G.
1/1
recenze/hodnocení
Gotthard 1997 Gotthard - D Frosted (acoustic live)
hodnocení/rating Gotthard - D Frosted (acoustic live)
0/0
recenze/hodnocení
Gotthard 1999 Gotthard - Open
hodnocení/rating Gotthard - Open
0/0
recenze/hodnocení
Gotthard 2001 Gotthard - Homerun
hodnocení/rating Gotthard - Homerun
0/0
recenze/hodnocení
Gotthard 2003 Gotthard - Human Zoo
hodnocení/rating Gotthard - Human Zoo
1/1
recenze/hodnocení
Gotthard 2005 Gotthard - Lipservice
hodnocení/rating Gotthard - Lipservice
2/3
recenze/hodnocení
Gotthard 2007 Gotthard - Domino Effect
hodnocení/rating Gotthard - Domino Effect
1/1
recenze/hodnocení
Gotthard 2009 Gotthard - Need To Believe
hodnocení/rating Gotthard - Need To Believe
1/2
recenze/hodnocení
Gotthard 2012 Gotthard - Firebirth
hodnocení/rating Gotthard - Firebirth
0/0
recenze/hodnocení
Gotthard 2014 Gotthard - Bang!
hodnocení/rating Gotthard - Bang!
0/0
recenze/hodnocení
Gotthard 2017 Gotthard - Silver
hodnocení/rating Gotthard - Silver
1/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000