Gong

Za Velikonočního úplňku v roce 1966 měl Daevid Allen vizi, která změnila jeho život. Viděl sám sebe před početným publikem na festivalu, cítil s nimi hluboké duševní propojení a cítil obrovský kužel éterického světla, kterým byl obklopen. Cítil intenzivní dotek LÁSKY, kterou se rozhodl předávat ve své hudbě. Jakkoli to může znít podivně, je Allen této své vizi oddán a snaží se ji naplnit. Pojďme si tohoto excentrického hudebního vizionáře a jeho nejvýznamější projekt přiblížit o něco více.

Australský básník, kytarista, zpěvák a skladatel Daevid Allen (též používá pseudonym Divided Alien) se narodil 13. 1. 1938 v australském Melbourne.
V roce 1960, inspirován knihami spisovatelů Beat Generation,... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Gong 1969 Gong - Magic Brother
hodnocení/rating Gong - Magic Brother
1/2
recenze/hodnocení
Gong 1971 Gong - Camembert Electrique
hodnocení/rating Gong - Camembert Electrique
1/3
recenze/hodnocení
Gong 1971 Gong - Continental Circus (Soundtrack)
hodnocení/rating Gong - Continental Circus (Soundtrack)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1973 Gong - Flying Teapot (Radio Gnome Invisible, Pt. 1)
hodnocení/rating Gong - Flying Teapot (Radio Gnome Invisible, Pt. 1)
1/4
recenze/hodnocení
Gong 1973 Gong - Angel's Egg (Radio Gnome Invisible, Pt. 2)
hodnocení/rating Gong - Angel's Egg (Radio Gnome Invisible, Pt. 2)
1/3
recenze/hodnocení
Gong 1974 Gong - You
hodnocení/rating Gong - You
2/4
recenze/hodnocení
Gong 1975 Gong - Shamal
hodnocení/rating Gong - Shamal
2/3
recenze/hodnocení
Gong 1977 Gong - Gazeuse (Pierre Moerlen's Gong)
hodnocení/rating Gong - Gazeuse (Pierre Moerlen's Gong)
2/2
recenze/hodnocení
Gong 1977 Gong - Live Etc
hodnocení/rating Gong - Live Etc
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1977 Gong - Gong est Mort, Vive Gong (Live)
hodnocení/rating Gong - Gong est Mort, Vive Gong (Live)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1978 Gong - Expresso II. (Pierre Moerlen's Gong)
hodnocení/rating Gong - Expresso II. (Pierre Moerlen's Gong)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1978 Gong - Floating Anarchy Live (Planet Gong)
hodnocení/rating Gong - Floating Anarchy Live (Planet Gong)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1979 Gong - Downwind (Pierre Moerlen's Gong)
hodnocení/rating Gong - Downwind (Pierre Moerlen's Gong)
0/1
recenze/hodnocení
Gong 1979 Gong - Time is the Key (Pierre Moerlen's Gong)
hodnocení/rating Gong - Time is the Key (Pierre Moerlen's Gong)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1979 Gong - About Time (New York Gong)
hodnocení/rating Gong - About Time (New York Gong)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1979 Gong - Fairy Tales (Mother Gong)
hodnocení/rating Gong - Fairy Tales (Mother Gong)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1980 Gong - Live (Pierre Moerlen's Gong)
hodnocení/rating Gong - Live (Pierre Moerlen's Gong)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1981 Gong - Leave it Open (Pierre Moerlen's Gong)
hodnocení/rating Gong - Leave it Open (Pierre Moerlen's Gong)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1981 Gong - Robot Woman (Mother Gong)
hodnocení/rating Gong - Robot Woman (Mother Gong)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1982 Gong - Robot Woman 2 (Mother Gong)
hodnocení/rating Gong - Robot Woman 2 (Mother Gong)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1986 Gong - Breakthrough (Pierre Moerlen's Gong)
hodnocení/rating Gong - Breakthrough (Pierre Moerlen's Gong)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1986 Gong - Robot Woman 3 (Mother Gong)
hodnocení/rating Gong - Robot Woman 3 (Mother Gong)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1988 Gong - Second Wind (Pierre Moerlen's Gong)
hodnocení/rating Gong - Second Wind (Pierre Moerlen's Gong)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1988 Gong - Buddha's Birthday (Mother Gong)
hodnocení/rating Gong - Buddha's Birthday (Mother Gong)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1988 Gong - Fish in the Sky (Mother Gong)
hodnocení/rating Gong - Fish in the Sky (Mother Gong)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1989 Gong - GongMaison
hodnocení/rating Gong - GongMaison
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1990 Gong - The Owl And The Tree (Mother Gong with Daevid Allen)
hodnocení/rating Gong - The Owl And The Tree (Mother Gong with Daevid Allen)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1990 Gong - Live at Sheffield 1974
hodnocení/rating Gong - Live at Sheffield 1974
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1990 Gong - Live au Bataclan 1973
hodnocení/rating Gong - Live au Bataclan 1973
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1991 Gong - Wild Child (Mother Gong)
hodnocení/rating Gong - Wild Child (Mother Gong)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1992 Gong - Shapeshifter
hodnocení/rating Gong - Shapeshifter
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1993 Gong - Live on TV 1990
hodnocení/rating Gong - Live on TV 1990
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1993 Gong - She Made the World Magenta (Mother Gong)
hodnocení/rating Gong - She Made the World Magenta (Mother Gong)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1994 Gong - Eye (Mother Gong)
hodnocení/rating Gong - Eye (Mother Gong)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1994 Gong - Tree in the Fish (Mother Gong)
hodnocení/rating Gong - Tree in the Fish (Mother Gong)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1995 Gong - Camembert Eclectique (Compilation - Unreleased Material)
hodnocení/rating Gong - Camembert Eclectique (Compilation - Unreleased Material)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1995 Gong - 25th Birthday Party (Live 1994)
hodnocení/rating Gong - 25th Birthday Party (Live 1994)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1995 Gong - The Peel Sessions 1971 - 1974
hodnocení/rating Gong - The Peel Sessions 1971 - 1974
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1998 Gong - Family Jewels (Compilation 1987 - 1998)
hodnocení/rating Gong - Family Jewels (Compilation 1987 - 1998)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 1998 Gong - Full Circle (Pierre Moerlen's Gong, Live 1988)
hodnocení/rating Gong - Full Circle (Pierre Moerlen's Gong, Live 1988)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 2000 Gong - Zero To Infinity
hodnocení/rating Gong - Zero To Infinity
0/0
recenze/hodnocení
Gong 2000 Gong - Live 2 Infinitea
hodnocení/rating Gong - Live 2 Infinitea
0/0
recenze/hodnocení
Gong 2002 Gong - Glastonbury Fayre 1971 (Live)
hodnocení/rating Gong - Glastonbury Fayre 1971 (Live)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 2004 Gong - Acid Motherhood
hodnocení/rating Gong - Acid Motherhood
0/0
recenze/hodnocení
Gong 2004 Gong - Pentanine (Pierre Moerlen's Gong)
hodnocení/rating Gong - Pentanine (Pierre Moerlen's Gong)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 2005 Gong - Live in Sherwood 1975 (Pierre Moerlen's Gong)
hodnocení/rating Gong - Live in Sherwood 1975 (Pierre Moerlen's Gong)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 2006 Gong - In the 70's (Live)
hodnocení/rating Gong - In the 70's (Live)
0/0
recenze/hodnocení
Gong 2009 Gong - 2032
hodnocení/rating Gong - 2032
0/0
recenze/hodnocení
Gong 2014 Gong - I See You
hodnocení/rating Gong - I See You
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000