Goldberg, Barry

Barry Goldberg - americký hráč na klávesové nástroje pocházející z Chicaga. Jeho jméno je spojeno se slavným americkým bluesovým kytaristou Michaelem (Mike) Bloomfieldem, s nímž působil ve skupině ELECTRIC FLAG, která zdařile kloubila rock-jazz-blues-soul a psychedelie s výraznou dechovou sekcí.

Pohostinsky se objevuje na řadě alb hudby z oblasti amerického blues. Také na památném album Supersession (1968), kterém hostuje vedle Michaela Bloomfielda, Ala Koopera a Stephena Stillse. Grandiózní úspěch alba přiměl přítomné hudebníky, anebo jiné spřízněné duše vytvářet různé deriváty tohoto fúzového spojení. Jedním z těchto odnožových modelů je i dnes méně známé album Two Jews Blues, na kterém se objevilo několik... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Goldberg, 1966 Goldberg, Barry - Blowing My Mind
hodnocení/rating Goldberg, Barry - Blowing My Mind
0/0
recenze/hodnocení
Goldberg, 1968 Goldberg, Barry - There's No Hole in My Soul
hodnocení/rating Goldberg, Barry - There's No Hole in My Soul
0/0
recenze/hodnocení
Goldberg, 1969 Goldberg, Barry - Two Jews Blues
hodnocení/rating Goldberg, Barry - Two Jews Blues
1/1
recenze/hodnocení
Goldberg, 1970 Goldberg, Barry - Street Man
hodnocení/rating Goldberg, Barry - Street Man
0/0
recenze/hodnocení
Goldberg, 1971 Goldberg, Barry - Blasts From My Past
hodnocení/rating Goldberg, Barry - Blasts From My Past
0/0
recenze/hodnocení
Goldberg, 1972 Goldberg, Barry - Barry Goldberg
hodnocení/rating Goldberg, Barry - Barry Goldberg
0/0
recenze/hodnocení
Goldberg, 2002 Goldberg, Barry - Stoned Again
hodnocení/rating Goldberg, Barry - Stoned Again
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000