Gojira

Gojira je francúzska death/prog-metalová kapela založená v roku 1996 ešte vtedy pod pôvodným názvom Godzilla. Na Gojira sa premenovali v roku 2001. Zostava pozostáva z bratskej dvojice Joe Duplantier (spev, gitara) a Mario Duplantier (bicie), ďalej Christian Andreu (sólová gitara) a Jean-Michel Labadie (basa). Bývajú štýlovo zaradení do technického death-metalu, ale využívajú vo svojej tvorbe aj prvky groove-metalu, thrash-metalu a progresívneho metalu. Postupne sa predrali medzi metalovú elitu a ich albumy si získali značný celosvetový ohlas.

Debutovali albumom Terra Incognita (2001), ktorý vyšiel vo vydavateľstve Gabriel Editions a Gojira už v tej dobe prezentovala komplikovanejšie rytmické štruktúry. Na druhý štúdiový album The Link... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Gojira 2001 Gojira - Terra Incognita
hodnocení/rating Gojira - Terra Incognita
0/0
recenze/hodnocení
Gojira 2003 Gojira - The Link
hodnocení/rating Gojira - The Link
0/0
recenze/hodnocení
Gojira 2005 Gojira - From Mars To Sirius
hodnocení/rating Gojira - From Mars To Sirius
0/0
recenze/hodnocení
Gojira 2008 Gojira - The Way Of All Flesh
hodnocení/rating Gojira - The Way Of All Flesh
0/0
recenze/hodnocení
Gojira 2012 Gojira - L'Enfant Sauvage
hodnocení/rating Gojira - L'Enfant Sauvage
0/0
recenze/hodnocení
Gojira 2016 Gojira - Magma
hodnocení/rating Gojira - Magma
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000