Godley & Creme

Multiinstrumentalisté Kevin Godley a Lol Creme, vysoce oceňovaní studioví hudebníci, působili od roku 1970 v artpopové skupině 10cc, pohybující se svého času na vrchních příčkách britských hitparád. Popové mělčiny se oběma muzikantům časem začaly zdát zřejmě příliš zatuchlé a neinspirativní, proto svou mateřskou kapelu opouštějí a v roce 1977 nahrávají experimentální koncepční trojalbum Consequences. Jak se dalo čekat, album nesklidilo úspěch ani u hudebních kritiků, ani u posluchačů.

Nadšených ohlasů se nedočkala ani další alba - L z roku 1978 a Freeze Frame z roku 1979. Komerční úspěch se dostavuje až s albem Ismism/Snack Attack (1981), obsahujícím hity Under Your Thumb a Wedding... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Godley 1977 Godley & Creme - Consequences
hodnocení/rating Godley & Creme - Consequences
1/1
recenze/hodnocení
Godley 1978 Godley & Creme - L
hodnocení/rating Godley & Creme - L
1/1
recenze/hodnocení
Godley 1979 Godley & Creme - Freeze Frame
hodnocení/rating Godley & Creme - Freeze Frame
1/1
recenze/hodnocení
Godley 1981 Godley & Creme - Ismism / Snack Attack
hodnocení/rating Godley & Creme - Ismism / Snack Attack
1/1
recenze/hodnocení
Godley 1983 Godley & Creme - Birds of Prey
hodnocení/rating Godley & Creme - Birds of Prey
1/1
recenze/hodnocení
Godley 1985 Godley & Creme - The History Mix Volume 1
hodnocení/rating Godley & Creme - The History Mix Volume 1
1/1
recenze/hodnocení
Godley 1988 Godley & Creme - Goodbye Blue Sky
hodnocení/rating Godley & Creme - Goodbye Blue Sky
1/1
recenze/hodnocení
Godley 1993 Godley & Creme - Images
hodnocení/rating Godley & Creme - Images
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000