Glitter, Gary

P. F. Gadd se narodil 8. 5. 1944 v Banbury v Anglii a i když vrchol jeho kariéry přišel a v 70. letech, tak se Paul pod pseudonymem Paul Raven pohyboval jako účinkující po anglických klubech už na konci 50. let a dokonce v roce 1960 mu Decca vydala první singl Alone In the Night. O originalitě tvorby v pozitivním slova smyslu se ale mluvit nedalo a tak se úspěch jaksi nedostavil, a tak došlo k obligátní změně manažera a produkce se neujal nikdo jiný než George Martin (ano, pozdější producent Beatles), ale i jím produkované singly si vedly prachmizerně. Paul tedy zamířil do britské televize, kde vystupoval v populární pořadu Ready, Steady, Go!, kde se setkal s producentem Mikem Leanderem a připojil se k jeho skupině. Psal se rok 1965.

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Glitter, 1973 Glitter, Gary - Glitter
hodnocení/rating Glitter, Gary - Glitter
0/0
recenze/hodnocení
Glitter, 1974 Glitter, Gary - Touch Me
hodnocení/rating Glitter, Gary - Touch Me
1/1
recenze/hodnocení
Glitter, 1974 Glitter, Gary - Remember Me This Way
hodnocení/rating Glitter, Gary - Remember Me This Way
0/0
recenze/hodnocení
Glitter, 1975 Glitter, Gary - G.G.
hodnocení/rating Glitter, Gary - G.G.
0/0
recenze/hodnocení
Glitter, 1977 Glitter, Gary - Silver Star
hodnocení/rating Glitter, Gary - Silver Star
0/0
recenze/hodnocení
Glitter, 1984 Glitter, Gary - Boys Will Be Boys
hodnocení/rating Glitter, Gary - Boys Will Be Boys
0/0
recenze/hodnocení
Glitter, 1991 Glitter, Gary - Leader II
hodnocení/rating Glitter, Gary - Leader II
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000