Glass Hammer - Perilous

Glass Hammer - Perilous - tracklist alba, hodnocen?, recenze



1."The Sunset Gate" 7:37
2."Beyond They Dwell" 4:00
3."The Restless Ones" 3:36
4."They Cast Their Spell" 3:21
5."We Slept, we Dreamed" 7:41
6."The Years were Sped" 2:57
7."Our Foe Revealed" 6:27
8."Toward Home we Fled" 6:47
9."As the Sun Dipped Low" 1:32
10."The Wolf Gave Chase" 1:59
11."We Fell at Last" 1:55
12."In that Lonely Place" 3:10
13."Where Sorrows Died and Came No More" 6:34


Jon Davison – lead vocals
Fred Schendel – keyboards, steel guitar, backing vocals
Steve Babb – bass, keyboards, backing vocals
Alan Shikoh – electric and acoustic guitars, sitar

Additionnal musicians:
Randall Williams – drums
Amber Fults - lead vocals in "In that Lonely Place"
The Adonia String Trio
Rebecca James – violin
Susan Whitacre – viola
Rachel Hackenberger – cello
Carey Shinbaum - recorders, oboe
Tim Wardle - additional backing vocals
The McCallie School Guitar Choir (Bharath Venkatesh, Aaron Long, Ralston Hartness, Matthew Norris, Drew Shikoh and Charles Evans) - guitars
The Chattanooga Girls Choir (Glory Larm, Laura Ayres, Brooke Pugsley, Kelsey Hodges, Katherine Stegal, Molly Stegall and Savannah Fanter) – choir
Latin Choir (Stephanie Rumpza, Sarah Snyder, Kelly Luther, Dr. Thomas Hammett and Robert Waller) - choir

Detail hodnocení alba (hodnoceno x)

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 1x
5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

copyright Progboard 2005 | created by and Poki | hosting sponzoruje | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank


Rock Shock Hudba 2000