Giraffes? Giraffes!

Giraffes? Giraffes! (Zkráceně G? G!) je instrumentální math rocková skupina z Massachusetts kterou v roce 2001 založil kytarista/bubeník Kenneth Topham a kytarista Joseph Andreoli.

Ken Topham a Joseph Andreoli vyrůstali v západním Massachusetts a setkali se na Keene State College v roce 2001. Topham studoval hudební kompozici a historii hudby a Andreoli studoval angličtinu. Setkali se prostřednictvím společných přátel a kontaktů na školní hudební scéně. Jejich první společné vystoupení bylo v kavárně Owl's Nest Cafe na Keene State College pod názvem "A Heart Breaking Work of Staggering Genius" převzaté z knihy Davea Eggerse.

V roce 2004 se přestěhovali do Santa Cruz v Kalifornii. Krátce po příjezdu na západní pobřeží... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Giraffes? 2005 Giraffes? Giraffes! - SUPERBASS!!!! (Black Death Greatest Hits Vol. 1)
hodnocení/rating Giraffes? Giraffes! - SUPERBASS!!!! (Black Death Greatest Hits Vol. 1)
0/0
recenze/hodnocení
Giraffes? 2007 Giraffes? Giraffes! - More Skin With Milk-Mouth
hodnocení/rating Giraffes? Giraffes! - More Skin With Milk-Mouth
1/3
recenze/hodnocení
Giraffes? 2011 Giraffes? Giraffes! - Pink Magick
hodnocení/rating Giraffes? Giraffes! - Pink Magick
0/0
recenze/hodnocení
Giraffes? 2013 Giraffes? Giraffes! - 10"
hodnocení/rating Giraffes? Giraffes! - 10
0/0
recenze/hodnocení
Giraffes? 2015 Giraffes? Giraffes! - Spazz Master 7"
hodnocení/rating Giraffes? Giraffes! - Spazz Master 7
0/0
recenze/hodnocení
Giraffes? 2018 Giraffes? Giraffes! - Memory Lame
hodnocení/rating Giraffes? Giraffes! - Memory Lame
0/0
recenze/hodnocení
Giraffes? 2020 Giraffes? Giraffes! - Rite of Summer
hodnocení/rating Giraffes? Giraffes! - Rite of Summer
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje GMMedia.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000