Gilbert, Paul

Paul Gilbert (nar. 1966) je americký gitarista, spevák a skladateľ. Je známy z účinkovania v kapelách Mr. Big a Racer X. Zúčastnil sa aj projektu G3 spolu s Joeom Satrianim a Steve Vaiom. Jeho začiatky sú späté s kapelou Racer X, ktorá hrala klasický heavy-metal. Najúspešnejším bodom jeho kariéry je určite Mr. Big, s ktorou dosiahol zaujímavé rebríčkové úspechy v Amerike, Európe a hlavne Japonsku.

Sólová kariéra začala albumom Tribute To Jimi Hendrix v roku 1991. Nasledovali albumy so spevom ako napr. Flying Dog, King Of Clubs, Alligator Farm a iné. Prvým čisto inštrumentálnym albumom je Get Out Of My Yard, ktorý potešil fanúšikov gitary. Podľa Gilbertových vlastných slov mu inštrumentálne albumy dobre nakopli kariéru smerom... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Gilbert, 1991 Gilbert, Paul - Tribute To Jimi Hendrix
hodnocení/rating Gilbert, Paul - Tribute To Jimi Hendrix
0/0
recenze/hodnocení
Gilbert, 1998 Gilbert, Paul - King Of Clubs
hodnocení/rating Gilbert, Paul - King Of Clubs
0/0
recenze/hodnocení
Gilbert, 1998 Gilbert, Paul - Flying Dog
hodnocení/rating Gilbert, Paul - Flying Dog
0/0
recenze/hodnocení
Gilbert, 2000 Gilbert, Paul - Alligator Farm
hodnocení/rating Gilbert, Paul - Alligator Farm
0/0
recenze/hodnocení
Gilbert, 2002 Gilbert, Paul - Burning Organ
hodnocení/rating Gilbert, Paul - Burning Organ
0/0
recenze/hodnocení
Gilbert, 2002 Gilbert, Paul - Paul Gilbert & Jimi Kidd - Raw Blues Power
hodnocení/rating Gilbert, Paul - Paul Gilbert & Jimi Kidd - Raw Blues Power
1/1
recenze/hodnocení
Gilbert, 2003 Gilbert, Paul - Gilbert Hotel
hodnocení/rating Gilbert, Paul - Gilbert Hotel
0/0
recenze/hodnocení
Gilbert, 2005 Gilbert, Paul - Space Ship One
hodnocení/rating Gilbert, Paul - Space Ship One
0/0
recenze/hodnocení
Gilbert, 2006 Gilbert, Paul - Get Out Of My Yard
hodnocení/rating Gilbert, Paul - Get Out Of My Yard
0/0
recenze/hodnocení
Gilbert, 2008 Gilbert, Paul - Silence Followed By a Deafening Roar
hodnocení/rating Gilbert, Paul - Silence Followed By a Deafening Roar
1/1
recenze/hodnocení
Gilbert, 2009 Gilbert, Paul - Paul Gilbert & Freddie Nelson - United States
hodnocení/rating Gilbert, Paul - Paul Gilbert & Freddie Nelson - United States
0/0
recenze/hodnocení
Gilbert, 2010 Gilbert, Paul - Fuzz Universe
hodnocení/rating Gilbert, Paul - Fuzz Universe
1/1
recenze/hodnocení
Gilbert, 2012 Gilbert, Paul - Vibrato
hodnocení/rating Gilbert, Paul - Vibrato
1/1
recenze/hodnocení
Gilbert, 2014 Gilbert, Paul - Stone Pushing Uphill Man
hodnocení/rating Gilbert, Paul - Stone Pushing Uphill Man
0/0
recenze/hodnocení
Gilbert, 2016 Gilbert, Paul - I Can Destroy
hodnocení/rating Gilbert, Paul - I Can Destroy
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000