Ghost B.C.

Kapela Ghost, teď již známá pod názvem Ghost B.C. je švédskou skupinou pohybující se mezi žánry Occult/Doom Rock/Metal, Hard Rock či ji někteří kritici dokonce označují za Progressive Rock, která byla založena ve městě Linköping v roce 2008. Nicméně její členové spolu neoficiálně začali hrát již v roce 2006. Kdo skupinu založil a kdo v ní vlastně hraje, se vůbec neví. Skupina si postavila image na svých maskách v čele s Papa Emeritem, dnes již druhým, v černém papežském hábitu a pokrývkou hlavy zvanou mitra se symbolem obráceného kříže, jež nese ve svém středu písmeno G. Kostým má tak za cíl připomínat satanistického kněze. Číslice „II“ však neznamená, že by zpěváka nahradil někdo jiný; jde pouze o změnu... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Ghost 2010 Ghost B.C. - Opus Eponymous
hodnocení/rating Ghost B.C. - Opus Eponymous
2/6
recenze/hodnocení
Ghost 2013 Ghost B.C. - Infestissumam
hodnocení/rating Ghost B.C. - Infestissumam
1/5
recenze/hodnocení
Ghost 2015 Ghost B.C. - Meliora
hodnocení/rating Ghost B.C. - Meliora
3/6
recenze/hodnocení
Ghost 2017 Ghost B.C. - Ceremony and Devotion (Live)
hodnocení/rating Ghost B.C. - Ceremony and Devotion (Live)
1/5
recenze/hodnocení
Ghost 2018 Ghost B.C. - Prequelle
hodnocení/rating Ghost B.C. - Prequelle
2/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000