Gazpacho

Gazpacho... Jedná se o sextet norských hudebníků z Oslo, který spolu v roce 1996 založili kamarádi z dětství: Jon-Arne Vilbo (kytara) a Thomas Andersen (klávesy). Později se k nim přidali vokalista Jan-Henrik Ohme, Mikael Kromer (housle, kytara), Robert R. Johansen (bicí) a Kristian Torp (basa).

Hojná část kritiků nalezla v hudbě Gazpacho echa Radiohead, Talk Talk, Muse, Sigur Ros, Marillion a Porcupine Tree. Hudba Gazpacho se dá jen stěží zařadit, kapela si vybudovala svůj osobitý styl. Někdo si ho zamiluje, někdo nepochopí a někdo nebude chtít chápat...

Debut kapely "Bravo" byl přijat kladně fanoušky i kritiky. Jeden z nizozemských magazínů popsal desku slovy "debut neobvyklého znění".
Kapela využila také... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Gazpacho 2003 Gazpacho - Bravo
hodnocení/rating Gazpacho - Bravo
0/0
recenze/hodnocení
Gazpacho 2004 Gazpacho - When Earth Lets Go
hodnocení/rating Gazpacho - When Earth Lets Go
0/0
recenze/hodnocení
Gazpacho 2005 Gazpacho - Firebird
hodnocení/rating Gazpacho - Firebird
0/0
recenze/hodnocení
Gazpacho 2007 Gazpacho - Night
hodnocení/rating Gazpacho - Night
0/1
recenze/hodnocení
Gazpacho 2009 Gazpacho - Tick Tock
hodnocení/rating Gazpacho - Tick Tock
0/2
recenze/hodnocení
Gazpacho 2010 Gazpacho - Missa Atropos
hodnocení/rating Gazpacho - Missa Atropos
0/2
recenze/hodnocení
Gazpacho 2010 Gazpacho - March Of Ghosts
hodnocení/rating Gazpacho - March Of Ghosts
0/0
recenze/hodnocení
Gazpacho 2014 Gazpacho - Demon
hodnocení/rating Gazpacho - Demon
0/2
recenze/hodnocení
Gazpacho 2015 Gazpacho - Molok
hodnocení/rating Gazpacho - Molok
0/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000