Gathering, The

The Gathering je názov holandskej hudobnej skupiny, ktorá zaznamenala najväčší vzostup v polovici 90-tych rokov a je aktívna dodnes. Je považovaná za jednu z kapiel, ktoré sa veľkým dielom zaslúžili o vývoj samostatného štýlu známeho ako gotický metal. The Gathering sa však v hudobnom svete a okruhu svojich fanúšikov stali symbolom skúšania nových, často riskantných prvkov vo svojej tvorbe, o prelínaní a porušovaní pomyselných hraníc hudobných žánrov nehovoriac.

História skupiny

Skupina bola založená pôvodne v roku 1989 bratmi Hansom a René Ruttenovcami a Bartom Smitsom. Čoskoro sa pridali Hugo Prinsen Geerligs, Jelmer Wiersma a Frank Boeijen. Od členov iných začínajúcich skupín sa The Gathering líšili najmä... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Gathering, 1992 Gathering, The - Always..
hodnocení/rating Gathering, The - Always..
0/1
recenze/hodnocení
Gathering, 1993 Gathering, The - Almost a Dane
hodnocení/rating Gathering, The - Almost a Dane
0/1
recenze/hodnocení
Gathering, 1995 Gathering, The - Mandylion
hodnocení/rating Gathering, The - Mandylion
4/7
recenze/hodnocení
Gathering, 1997 Gathering, The - Nighttime Birds
hodnocení/rating Gathering, The - Nighttime Birds
0/2
recenze/hodnocení
Gathering, 1998 Gathering, The - How To Measure a Planet?
hodnocení/rating Gathering, The - How To Measure a Planet?
0/1
recenze/hodnocení
Gathering, 2000 Gathering, The - if_then_else
hodnocení/rating Gathering, The - if_then_else
0/2
recenze/hodnocení
Gathering, 2003 Gathering, The - Souvenirs
hodnocení/rating Gathering, The - Souvenirs
1/2
recenze/hodnocení
Gathering, 2006 Gathering, The - Home
hodnocení/rating Gathering, The - Home
0/1
recenze/hodnocení
Gathering, 2009 Gathering, The - The West Pole
hodnocení/rating Gathering, The - The West Pole
0/1
recenze/hodnocení
Gathering, 2012 Gathering, The - Disclosure
hodnocení/rating Gathering, The - Disclosure
0/1
recenze/hodnocení
Gathering, 2013 Gathering, The - Afterwords
hodnocení/rating Gathering, The - Afterwords
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000