Garsed, Brett

Brett Garsed (nar. 1963) je vynikajúci austrálsky gitarista. Spolupracoval s rôznymi hudobníkmi zameranými na progresívnu alebo na jazz/fusion hudbu. Na svojom konte má spoluprácu napr. s Derekom Sherinianom (albumy Planet X ’99 , Molecular Heinosity ’09) alebo aj samotnou kapelou Planet X vedenou Virgilom Donatim (album Quantum ’07).

Pohyboval sa aj v komerčnej hudbe a mená ako John Farnham alebo kapela Nelson (napr. album After The Rain) nie sú úplne neznáme pojmy. Jeho vlastná diskografia vyniká najmä spoluprácou s americkým kráľom 8-prstového hrania na gitare T.J. Helmerichom a jeho vlastnými sólovkami. Za zmienku stojí aj The Mark Varney Project (album Centrifugal Funk ‘91), na ktorom sa podieľalo viacero gitaristov a fusion projekt... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Garsed, 1992 Garsed, Brett - Brett Garsed & T.J.Helmerich - Quid Pro Quo
hodnocení/rating Garsed, Brett - Brett Garsed & T.J.Helmerich - Quid Pro Quo
0/0
recenze/hodnocení
Garsed, 1994 Garsed, Brett - Garsed & Helmerich - Exempt
hodnocení/rating Garsed, Brett - Garsed & Helmerich - Exempt
0/0
recenze/hodnocení
Garsed, 1999 Garsed, Brett - Garsed & Helmerich - Under The Lash Of Gravity
hodnocení/rating Garsed, Brett - Garsed & Helmerich - Under The Lash Of Gravity
0/0
recenze/hodnocení
Garsed, 2002 Garsed, Brett - Big Sky
hodnocení/rating Garsed, Brett - Big Sky
0/0
recenze/hodnocení
Garsed, 2011 Garsed, Brett - Dark Matter
hodnocení/rating Garsed, Brett - Dark Matter
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000