Gamma Ray

Skupina Gamma Ray vznikla v roce 1988, když Kai Hansen, do té doby hnací motor Helloween, z této kapely odešel a rozhodl se pro svůj projekt. Jako frontmana přijal Ralfa Scheeperse, baskytary se chopil Uwe Wessel a za bicí soupravu zasedl Mathias Burchard. Debutní deska Heading For Tomorrow vyšla v roce 1990 a nesla všechny znaky Hansenovy tvorby v Helloween, včetně závěrečné sáhodlouhé kompozice.
V roce 1997 Ralf Scheepers založil projekt Primal Fear a od třetí desky se za mikrofon znovu postavil Kai Hansen.
Jejich styl bombastického speed metalu přinesl skvělé desky jako Land of the free, Powerplant aj.

b.wolf, 12/2010

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Gamma 1990 Gamma Ray - Heading For Tomorrov
hodnocení/rating Gamma Ray - Heading For Tomorrov
2/3
recenze/hodnocení
Gamma 1990 Gamma Ray - Heading For the East [DVD]
hodnocení/rating Gamma Ray - Heading For the East [DVD]
1/1
recenze/hodnocení
Gamma 1991 Gamma Ray - Sigh No More
hodnocení/rating Gamma Ray - Sigh No More
1/2
recenze/hodnocení
Gamma 1993 Gamma Ray - Insanity And Genius
hodnocení/rating Gamma Ray - Insanity And Genius
1/2
recenze/hodnocení
Gamma 1995 Gamma Ray - Land Of The Free
hodnocení/rating Gamma Ray - Land Of The Free
1/1
recenze/hodnocení
Gamma 1997 Gamma Ray - Somewhere Out In Space
hodnocení/rating Gamma Ray - Somewhere Out In Space
1/1
recenze/hodnocení
Gamma 1999 Gamma Ray - Powerplant
hodnocení/rating Gamma Ray - Powerplant
1/1
recenze/hodnocení
Gamma 2001 Gamma Ray - No World Order
hodnocení/rating Gamma Ray - No World Order
1/2
recenze/hodnocení
Gamma 2003 Gamma Ray - Skeletons In The Closet
hodnocení/rating Gamma Ray - Skeletons In The Closet
1/1
recenze/hodnocení
Gamma 2005 Gamma Ray - Majestic
hodnocení/rating Gamma Ray - Majestic
0/0
recenze/hodnocení
Gamma 2007 Gamma Ray - Land Of The Free II
hodnocení/rating Gamma Ray - Land Of The Free II
0/0
recenze/hodnocení
Gamma 2008 Gamma Ray - Hell Yeah!!! - The Awesome Foursome [DVD]
hodnocení/rating Gamma Ray - Hell Yeah!!! - The Awesome Foursome [DVD]
1/1
recenze/hodnocení
Gamma 2008 Gamma Ray - Hell Yeah!!! - The Awesome Foursome
hodnocení/rating Gamma Ray - Hell Yeah!!! - The Awesome Foursome
0/1
recenze/hodnocení
Gamma 2010 Gamma Ray - To The Metal!
hodnocení/rating Gamma Ray - To The Metal!
0/1
recenze/hodnocení
Gamma 2012 Gamma Ray - Skeletons And Majestie Live
hodnocení/rating Gamma Ray -   Skeletons And Majestie Live
0/0
recenze/hodnocení
Gamma 2014 Gamma Ray - Empire of the Undead
hodnocení/rating Gamma Ray - Empire of the Undead
0/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000