Galahad

GALAHAD založili v roce 1985 jen tak pro zábavu
- Stuart Nicholson / vocals
- Roy Keyworth / guitars
- Spencer Luckman / drums
- Karl Garrett / keyboards
- Mark Andrews / keyboards
- Neil Pepper / bass guitar
- Tim Ashton / bass citar
Na koncertech pro přátele a známé hrávali směs skladeb od Genesis, Led Zeppelin, Rush,Blac Sabbath, Focus, Marillion atd. Později v roce 1986 se GALAHAD rozhodl vzít to vážněji, začali skládat a hrát jen vlastní materiál, což vedlo k vydání jejich prvního řádného album z roku 1991 “Nothing Is Written“, který byl self-financovaný, ale kterého se prodalo několik tisíc kopií. To umožnilo nahrát další album „In A Moment Of Complete Madness“ v roce 1993. V těchto... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Galahad 1991 Galahad - Nothing Is Written
hodnocení/rating Galahad - Nothing Is Written
0/0
recenze/hodnocení
Galahad 1993 Galahad - In A Moment Of Complete Madness
hodnocení/rating Galahad - In A Moment Of Complete Madness
0/0
recenze/hodnocení
Galahad 1994 Galahad - Not All There
hodnocení/rating Galahad - Not All There
0/0
recenze/hodnocení
Galahad 1995 Galahad - Sleepers
hodnocení/rating Galahad - Sleepers
3/6
recenze/hodnocení
Galahad 1999 Galahad - Following Ghosts
hodnocení/rating Galahad - Following Ghosts
0/0
recenze/hodnocení
Galahad 1999 Galahad - De-constructing Ghosts
hodnocení/rating Galahad - De-constructing Ghosts
0/0
recenze/hodnocení
Galahad 2002 Galahad - Year Zero
hodnocení/rating Galahad - Year Zero
1/3
recenze/hodnocení
Galahad 2007 Galahad - Empires Never Last
hodnocení/rating Galahad - Empires Never Last
2/4
recenze/hodnocení
Galahad 2012 Galahad - Battle Scars
hodnocení/rating Galahad - Battle Scars
1/3
recenze/hodnocení
Galahad 2012 Galahad - Beyond The Realms Of Euphoria
hodnocení/rating Galahad - Beyond The Realms Of Euphoria
1/3
recenze/hodnocení
Galahad 2017 Galahad - Quiet Storms
hodnocení/rating Galahad - Quiet Storms
1/3
recenze/hodnocení
Galahad 2018 Galahad - Seas of Change
hodnocení/rating Galahad - Seas of Change
4/9
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000