Galactic Cowboys

/

Galactic Cowboys jsou (nebo spíše byli) možná nejvíce melodickou křesťanskou (i nedoceněnou) metalovou skupinou založenou v roce 1989 v americkém Houstonu v Texasu, kombinující progresivní metal a rock s hlasovým stylem ovlivněným Beatles a svými přáteli King's X. U jejího zrodu stál basák Monty Colvin a drumer Alan Doss nejprve pod názvem The Awful Truth, po jejímž rozpadu se připojili zpěvák Ben Huggins a kytarista Dane Sonnier a vytvořili tak Galactic Cowboys. V tomto složení vydala kapela první dvě alba, stejnojmenné roku 1991 a za další dva roky desku Space in Your Face podpořenou dvěma singly. Kapela byla dobře přijata, ale úspěch Nirvány tenkrát zastínil vše okolo, MTV jim sice dalo prostor, přesto se pánové rozešli s manažerem... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Galactic 1991 Galactic Cowboys - Galactic Cowboys
hodnocení/rating Galactic Cowboys - Galactic Cowboys
0/0
recenze/hodnocení
Galactic 1993 Galactic Cowboys - Space in Your Face
hodnocení/rating Galactic Cowboys - Space in Your Face
0/0
recenze/hodnocení
Galactic 1996 Galactic Cowboys - Machine Fish
hodnocení/rating Galactic Cowboys - Machine Fish
0/0
recenze/hodnocení
Galactic 1997 Galactic Cowboys - The Horse That Bud Bought
hodnocení/rating Galactic Cowboys - The Horse That Bud Bought
0/0
recenze/hodnocení
Galactic 1998 Galactic Cowboys - At the End of the Day
hodnocení/rating Galactic Cowboys - At the End of the Day
1/1
recenze/hodnocení
Galactic 2000 Galactic Cowboys - Let It Go
hodnocení/rating Galactic Cowboys - Let It Go
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000