Fugs, The

The Fugs vznikly v New Yorku v roce 1965. Založili ji Ed Sanders, Tuli Kupferberg s Ken Weaver. Krátce po založení k ním přišli Peter Stampfel a Steve Weber ze skupiny The Holy Modal Rounders.
Skupina se rozpadla na přelomu let 1969/70, Sanders vydal několik sólovek. Skupina byla obnovena v roce 1985 v pozměněném složení.

urzug, duben 2012

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Fugs, 1965 Fugs, The - The Fugs First Album
hodnocení/rating Fugs, The - The Fugs First Album
0/0
recenze/hodnocení
Fugs, 1966 Fugs, The - The Fugs
hodnocení/rating Fugs, The - The Fugs
1/1
recenze/hodnocení
Fugs, 1966 Fugs, The - Virgin Fugs
hodnocení/rating Fugs, The - Virgin Fugs
0/0
recenze/hodnocení
Fugs, 1967 Fugs, The - Tenderness Junction
hodnocení/rating Fugs, The - Tenderness Junction
0/0
recenze/hodnocení
Fugs, 1968 Fugs, The - It Crawled into My Hand, Honest
hodnocení/rating Fugs, The - It Crawled into My Hand, Honest
0/0
recenze/hodnocení
Fugs, 1969 Fugs, The - The Belle of Avenue A
hodnocení/rating Fugs, The - The Belle of Avenue A
0/0
recenze/hodnocení
Fugs, 1986 Fugs, The - No More Slavery
hodnocení/rating Fugs, The - No More Slavery
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000