Fripp, Robert

Britský kytarista, producent a hudební experimentátor a skladatel Robert Fripp (nar. 16. května 1946 Wimborne Minster, Dorset) je nejvíce známý jako jediný stálý člen skupiny King Crimson.

Zatím tolik, podrobnější profil připravuji. luk63

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Fripp, 1979 Fripp, Robert - Exposure
hodnocení/rating Fripp, Robert - Exposure
1/1
recenze/hodnocení
Fripp, 1980 Fripp, Robert - God Save the Queen / Under Heavy Manners
hodnocení/rating Fripp, Robert - God Save the Queen / Under Heavy Manners
0/0
recenze/hodnocení
Fripp, 1981 Fripp, Robert - Let The Power Fall
hodnocení/rating Fripp, Robert - Let The Power Fall
0/0
recenze/hodnocení
Fripp, 1981 Fripp, Robert - The League of Gentlemen
hodnocení/rating Fripp, Robert - The League of Gentlemen
0/0
recenze/hodnocení
Fripp, 1982 Fripp, Robert - I Advance Masked (with Andy Summers)
hodnocení/rating Fripp, Robert - I Advance Masked (with Andy Summers)
0/0
recenze/hodnocení
Fripp, 1984 Fripp, Robert - Bewitched (with Andy Summers)
hodnocení/rating Fripp, Robert - Bewitched (with Andy Summers)
0/0
recenze/hodnocení
Fripp, 1996 Fripp, Robert - That Which Passes: 1995 Soundscapes, Vol. 3
hodnocení/rating Fripp, Robert - That Which Passes: 1995 Soundscapes, Vol. 3
0/0
recenze/hodnocení
Fripp, 1997 Fripp, Robert - The Gates Of Paradise
hodnocení/rating Fripp, Robert - The Gates Of Paradise
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000