French TV

French TV je americká progresívna kapela. Ich štýl sa trochu ťažšie identifikuje, ale je to zmes viacerých odrôd progresívneho rocku, canterbury, jazz-rocku/fusion a RIO-avantgardy. Hlavnou persónou je basgitarista Mike Sary, ktorý je jediným stabilným členom tejto skupiny. Jeho inšpiráciou sú mnohé zoskupenia z progresívneho spektra ako napr. Yes, Van Der Graaf Generator, King Crimson, UK, Magma, Happy The Man, Univers Zero, Henry Cow, Samla Mammas Manna, National Health, Soft Machine, Bruford, Brand X, Weather Report a samozrejme nenahraditeľný Frank Zappa. Všetky tieto vplyvy sú pretavené do veľmi pestrej a muzikantsky nápaditej produkcie. French TV tvoria predovšetkým inštrumentálnu hudbu s využitím rôznorodých nástrojov.

Prvý album... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

French 1984 French TV - French TV
hodnocení/rating French TV - French TV
0/1
recenze/hodnocení
French 1987 French TV - After A Lengthly Silence
hodnocení/rating French TV - After A Lengthly Silence
0/0
recenze/hodnocení
French 1994 French TV - Virtue In Futility
hodnocení/rating French TV - Virtue In Futility
0/0
recenze/hodnocení
French 1995 French TV - Intestinal Fortitude
hodnocení/rating French TV - Intestinal Fortitude
0/1
recenze/hodnocení
French 1997 French TV - You-Hoo!!! French TV Live
hodnocení/rating French TV - You-Hoo!!! French TV Live
0/0
recenze/hodnocení
French 1999 French TV - The Violence Of Amateurs
hodnocení/rating French TV - The Violence Of Amateurs
0/1
recenze/hodnocení
French 2002 French TV - The Case Against Art
hodnocení/rating French TV - The Case Against Art
0/0
recenze/hodnocení
French 2004 French TV - Pardon Our French
hodnocení/rating French TV - Pardon Our French
1/1
recenze/hodnocení
French 2006 French TV - This Is What We Do
hodnocení/rating French TV - This Is What We Do
0/1
recenze/hodnocení
French 2010 French TV - I Forgive You For All My Unhappiness
hodnocení/rating French TV - I Forgive You For All My Unhappiness
0/1
recenze/hodnocení
French 2016 French TV - Ambasadors Of Good Health And Clean Living
hodnocení/rating French TV - Ambasadors Of Good Health And Clean Living
1/1
recenze/hodnocení
French 2017 French TV - Operation: Mockingbird
hodnocení/rating French TV - Operation: Mockingbird
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000