Frehley, Ace

Paul Daniel Frehley známy ako Ace Frehley (* 27. apríl, 1951, Bronx, New York) je americký rockový gitarista a bývalý člen americkej skupiny Kiss, ktorá bola založená v New Yorku v roku 1973. V skupine pôsobil medzi rokmi 1973 až 1982.
Aj po odchode zo skupiny Kiss mal Frehley dosť úspešnú sólovú hudobnú kariéru, ktorú si udržal aj tým, že sa opätovne spojil so skupinou v roku 1996 na veľmi vydarenom spoločnom koncertnom turné ich najslávnejšej zostavy.
Jeho druhé pôsobenie v skupine trvalo do roku 2002 keď od nej odišiel v závere Farewell Tour.
Ace sa narodil a vyrastal v Bronxe. Bol najmladší z troch detí. Ako mladík bol Frehley v newyorských uliciach členom pouličného gangu nazvaného The Duckies. V tomto gangu bol s ním... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Frehley, 1987 Frehley, Ace - Frehley's Comet
hodnocení/rating Frehley, Ace - Frehley's Comet
0/2
recenze/hodnocení
Frehley, 1988 Frehley, Ace - Second Sighting
hodnocení/rating Frehley, Ace - Second Sighting
0/1
recenze/hodnocení
Frehley, 1989 Frehley, Ace - Trouble Walkin'
hodnocení/rating Frehley, Ace - Trouble Walkin'
0/1
recenze/hodnocení
Frehley, 2009 Frehley, Ace - Anomaly
hodnocení/rating Frehley, Ace - Anomaly
1/3
recenze/hodnocení
Frehley, 2014 Frehley, Ace - Space Invader
hodnocení/rating Frehley, Ace - Space Invader
1/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000