Free

Slávna britská blues rocková skupina Free sa preslávila predovšetkým nesmrteľným rockovým hitom All right now. Rovnako slávny je však aj osud jej členov.

Spevák Paul Rodgers sa s Free preslávil ako jeden z najlepších rockových spevákov na Zemi a okolitých planétach, aby o svoj post neprišiel, pre istotu si to poistil so skupinou Bad Company, sólovými počinmi, skupinami Law, Firm a v neposlednom rade aj účinkovaním s legendárnou skupinou Queen.

Fenomenálny citlivý gitarista Paul Kossoff si svoj osud pečatil v drogovej závislosti, ktorá ho napokon v roku 1976 stála život. Pomník, ktorý si vytesal v skupine Free (i sólovo) však patrí k najmonumentálnejším.

Bubeník Simon Kirke patrí k najúspornejším,... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Free 1969 Free - Tons of Sobs
hodnocení/rating Free - Tons of Sobs
2/3
recenze/hodnocení
Free 1969 Free - Free
hodnocení/rating Free - Free
2/3
recenze/hodnocení
Free 1970 Free - Fire and Water
hodnocení/rating Free - Fire and Water
3/4
recenze/hodnocení
Free 1970 Free - Highway
hodnocení/rating Free - Highway
1/2
recenze/hodnocení
Free 1971 Free - Free Live!
hodnocení/rating Free - Free Live!
1/1
recenze/hodnocení
Free 1972 Free - Free at Last
hodnocení/rating Free - Free at Last
1/1
recenze/hodnocení
Free 1973 Free - Heartbreaker
hodnocení/rating Free - Heartbreaker
5/7
recenze/hodnocení
Free 1993 Free - Molten Gold: An Anthology
hodnocení/rating Free - Molten Gold: An Anthology
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000